Yök Atlas

Yök Atlas

Son dakika yök atlas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yök atlas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yök atlas haber sayfamızda...

Yök Atlas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 641 yök atlas haberi bulunmuştur.
İnşaat mühendisliğinden acı tablo: Temeli çürük!
İnşaat mühendisliğinden acı tablo: Temeli çürük! Türkiye’de 129 üniversitede inşaat mühendisliği programı var. Aralarında 200 puanlık farklar olduğu gibi bazısında bir profesör dahi yok. Kimi mühendisler, adım atmadıkları şantiyelere diplomalarını kiralarken uzmanlar, ‘Yetkin mühendislik şart’ diyor.
5.01.2024 Gündem
İstihdamda sağlık, kazançta pilotaj
İstihdamda sağlık, kazançta pilotaj Üniversitede bölüm tercihlerinde mezunların istihdam olanakları, işe giriş süresi, kazançları önemli bir gösterge. İstihdam oranında sağlık; kazancın en yüksek olduğu bölümlerde de aylık maaşı ortalama 100 bin TL’yi bulan pilotaj öne çıkıyor.
2.08.2023 Eğitim
2023 YKS TABAN PUANLARI, KONTENJANLARI-BAŞARI SIRALAMALARI: 2-4 yıllık ÜNİVERSİTE bölüm bölüm taban puanları! YKS başarı sıralamaları ve kontenjanları
2023 YKS TABAN PUANLARI, KONTENJANLARI-BAŞARI SIRALAMALARI: 2-4 yıllık ÜNİVERSİTE bölüm bölüm taban puanları! YKS başarı sıralamaları ve kontenjanları YKS taban puanları, kontenjanları ve başarı sıralamaları YKS tercih sürecinin başlamasıyla beraber üniversite sınav sonuçlarını öğrenen adayların gündeminde bulunuyor.. YKS programları ve kontenjanları yayımlandı. Kılavuzda YKS kontenjanları, 2 ve 4 yıllık üniversite taban puanları ve başarı sıralamaları hakkında detaylar yer aldı. İşte 2023 YKS taban puanları ve başarı sıralamaları...
28.07.2023 Bilgi Rehberi
2023 YKS'de tercih süreci başladı! ÖSYM'den son dakika duyurusu
2023 YKS'de tercih süreci başladı! ÖSYM'den son dakika duyurusu ÖSYM, YKS Tercih Kılavuzu ve Kontenjanları erişime açtı. YKS tercihleri, bugün erişime açılan resmi tercih kılavuzu ile resmen başlamış oldu.
27.07.2023 Gündem
Son dakika... YKS tercih kılavuzu bugün yayımlanacak
Son dakika... YKS tercih kılavuzu bugün yayımlanacak YKS tercihleri bugün başlıyor. Adaylar, 8 Ağustos tarihine kadar tercihlerini yapabilecek. ÖSYM bugün tercih kılavuzunu yayımlayacak.
27.07.2023 Gündem
YKS TERCİH KILAVUZU ÖSYM: YKS tercihleri ne zaman yapılacak? YÖK Atlas YKS tercih robotu nasıl kullanılır?
YKS TERCİH KILAVUZU ÖSYM: YKS tercihleri ne zaman yapılacak? YÖK Atlas YKS tercih robotu nasıl kullanılır? YKS tercihleri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde YKS sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra gözler tercihlere çevrildi. YKS programları ve kontenjanları ön kılavuzu yayımlandı. YÖK Atlas YKS tercih robotu ise adaylara üniversitelerin ve bölümlerin puanları ile başarı sıralamaları olmak üzere çeşitli detaylara yer veriyor. İşte YÖK Atlas YKS tercih robotu...YKS tercihleri ne zaman yapılacak? 2023 YKS tercih kılavuzu...
25.07.2023 Bilgi Rehberi
2023 YKS TABAN PUANLARI (2-4 yıllık üniversite puanları)! YKS kontenjanları açıklandı! Önlisans-lisans YKS taban puanları-başarı sıralamaları nedir?
2023 YKS TABAN PUANLARI (2-4 yıllık üniversite puanları)! YKS kontenjanları açıklandı! Önlisans-lisans YKS taban puanları-başarı sıralamaları nedir? 2023 YKS taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları üniversite sınavına giren adayların gündeminde bulunuyor. YKS sınav sonuçları bugün ÖSYM tarafından açıklandı. 2 ve 4 yıllık üniversite taban puanları ve başarı sıralamaları farklılık gösteriyor. YKS sonuçlarını öğrenen adaylar YKS başarı sıralamaları ve taban puanları ile ilgili araştırmalar yapıyorlar. İşte YKS taban puanları ve başarı sıralamaları...Peki 2023 YKS kontenjanları açıklandı mı?
23.07.2023 Bilgi Rehberi
YÖK ATLAS YKS TERCİH ROBOTU 2023: Üniversite tercih robotu YÖK ATLAS nasıl kullanılır? Lisans/Önlisans bölümleri
YÖK ATLAS YKS TERCİH ROBOTU 2023: Üniversite tercih robotu YÖK ATLAS nasıl kullanılır? Lisans/Önlisans bölümleri YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından YÖK ATLAS tercih robotu da gündeme geldi. Sınava giren öğrenciler 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite tercihlerini gerçekleştirecekler. YÖK ATLAS tercih robotu ile öğrenciler internet üzerinden tercih işlemlerini çok daha kolay yapabilecek. Peki, YÖK ATLAS tercih robotu nasıl kullanılır? YÖK Atlas Lisans ve Önlisans bölümlerine nereden bakılır?
21.07.2023 Bilgi Rehberi
YKS TABAN PUANLARI, sıralamaları ile kontenjanları 2022! YÖK ATLAS TERCİH ROBOTU || İşte üniversite taban puanları (2 ve 4 yıllık)
YKS TABAN PUANLARI, sıralamaları ile kontenjanları 2022! YÖK ATLAS TERCİH ROBOTU || İşte üniversite taban puanları (2 ve 4 yıllık) YKS taban puanları için arayışlar hızla devam ediyor. YKS tercihleri başladı. Adaylar tercih sürecinde 24 tercih hakları bulunuyor. YKS puanları ve sırlamalarına göre tercih yapacak adaylar 2 ve 4 yıllık üniversite taban puanları ve YKS kontenjanları hakkında araştırmalar yapılıyor. YÖK Atlas tercih ekranı ile tercih listelerini hazırlamalarını yardımcı oluyor. İşte 2022 YKS taban puanları ve sıralamaları...YKS kontenjanları...
29.07.2022 Bilgi Rehberi
YÖK Atlas güncellendi
YÖK Atlas güncellendi Yükseköğretim Program Atlası'nın (YÖK Atlas) güncellenerek 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) üniversite tercihi yapacak adayların, velilerin ve rehberlik hizmeti sunan uzmanların erişimine açıldığı belirtildi.
27.07.2022 Gündem
ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ ne zaman başlıyor-son gün ne zaman? 2022 YKS tercih kılavuzu
ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ ne zaman başlıyor-son gün ne zaman? 2022 YKS tercih kılavuzu 2022 YKS tercihleri başlıyor! Milyonlarca üniversite öğrencisi adayı, istedikleri üniversiteye yerleşebilmek için ÖSYM tarafından başlatılacak tercih sürecini bekliyor. Akıllarda ise ''Üniversite tercihleri ne zaman başlıyor ve tercih için son gün ne zaman?'' soruları oldu.
25.07.2022 Bilgi Rehberi
Üniversite tercihleri ne zaman başlıyor, hangi gün? 2022 YKS - Üniversite YÖK Atlas tercih robotu - kılavuzu!
Üniversite tercihleri ne zaman başlıyor, hangi gün? 2022 YKS - Üniversite YÖK Atlas tercih robotu - kılavuzu! YKS sonuçları açıklandıktan sonra üniversite tercihleri gündeme geldi. YKS 2022 puanıyla üniversite tercihinde bulunacak olan adaylar, üniversite tercihleri ne zaman başlıyor sorusuna cevap arıyor. ÖSYM, üniversite sınavı YKS tercihlerinin hangi tarihte başlayacağını ve kaç gün süreceğini duyurdu. Aynı zamanda 2022 YKS tercih robotu - kılavuzu da araştırılanlar arasına girdi. İşte detaylar...
23.07.2022 Bilgi Rehberi
YKS KONTENJANLARI KILAVUZU/YKS TERCİH KILAVUZU 2022 || YKS tercih kılavuzu yayımlandı mı? Üniversite tercihleri ne zaman yapılacak, kaç tercih hakkı var?
YKS KONTENJANLARI KILAVUZU/YKS TERCİH KILAVUZU 2022 || YKS tercih kılavuzu yayımlandı mı? Üniversite tercihleri ne zaman yapılacak, kaç tercih hakkı var? 2022 YKS üniversite tercih tarihleri ÖSYM tarafından duyuruldu, üniversite tercih kılavuzu da bekleniyor. YKS puanını öğrenen adaylar şimdi tercih işlemi için hazırlıklara başlıyor. YKS tercih süreci için adaylar YKS tercih kılavuzu, tercih hakları ve YÖK atlas tercih robotu ile ilgili ayrıntıları merak ediyorlar. YKS programları ve kontenjanları kılavuzu yayımlandı. Peki YKS tercihleri ne zaman ve nasıl yapılacak 2022? YKS tercih kılavuzu yayımlandı mı, kaç tercih hakkı var? İşte YÖK Atlas tercih robotu ile ilgili ayrıntılar...
21.07.2022 Bilgi Rehberi
Üniversite tercihleri ne zaman, nasıl yapılacak? ÖSYM 2022 YKS tercih kılavuzu yayımlandı mı? YÖK ATLAS tercih robotu
Üniversite tercihleri ne zaman, nasıl yapılacak? ÖSYM 2022 YKS tercih kılavuzu yayımlandı mı? YÖK ATLAS tercih robotu Sonuçların açıklaması ardından YKS tercih kılavuzu için gözler ÖSYM'de... 2022 YKS sonuçları açıklandı. ÖSYM'nin YKS sonuçlarını iki gün erken açıklaması öğrencilere sürpriz oldu. Üniversite adayları sınav sonuçlarını ÖSYM AİS üzerinden sorgulayabiliyor. Sonuçlarını öğrenen öğrenciler ise üniversite tercihleri ile ilgili ayrıntıların netleşmesini bekliyor. Peki, YKS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak?
18.07.2022 Bilgi Rehberi
Adayların tercihini kolaylaştıracak uygulama
Adayların tercihini kolaylaştıracak uygulama Üniversite adayları için tercih dönemi 20 Ağustos’ta sona eriyor. Peki, adaylar hayatlarının belki de en önemli tercihini yaparken nelere dikkat etmeli, hangi kaynaklardan yararlanmalı? Öğrencilerin ihtiyaç duyduğu eğitim ve kaynakları tek platform üzerinde toplayan Kolay Kampüs (www.kolaykampus.com) GriCeviz Meslekİlgi Modülü ile bu sorulara cevap veriyor.
15.08.2021 Eğitim
Doğru meslek seçimi hayatınızı etkiler!
Doğru meslek seçimi hayatınızı etkiler! Üniversite adaylarının tercih döneminde, ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfederek, kariyerleri için doğru seçimi yapmalarını sağlayacak Meslekilgi Modülü Kolay Kampüs’te!
14.08.2021 Eğitim
Tercihte en çok yapılan 10 hata
Tercihte en çok yapılan 10 hata Her yıl binlerce aday, tercih kurbanı oluyor. Puanı ziyan olmasın diye istemediği bölümleri yazanlar, kılavuzu iyi incelemediği için şartlarını taşımadığı bölümleri kazananlar, ailesinin ve çevresinin etkisinde kalanlar… Tercihte en çok yapılan bu hatalara dikkat!
12.08.2021 Eğitim
Üniversitelere de karne veriliyor
Üniversitelere de karne veriliyor Birçok kuruluş, üniversiteleri farklı kriterlere göre inceleyip karne veriyor. Dünyadaki tanınırlığı, öğrenci memnuniyeti, mezunlarının iş hayatındaki başarıları, Ar-Ge harcamaları gibi tercihte yol gösterecek bilgilerin yer aldığı kaynakları iyi inceleyin
11.08.2021 Eğitim
Üniversite tercih robotu YÖK ATLAS: YÖK ATLAS nasıl kullanılır?
Üniversite tercih robotu YÖK ATLAS: YÖK ATLAS nasıl kullanılır? YÖK Atlas tercih robotu ile üniversite tercihleri çok daha kolay. YKS tercihlerinin başlaması ile birlikte adaylar YÖK Atlas tercih sihirbazından faydalanıyor. Peki, YÖK Atlas nasıl kullanılır?
5.08.2021 Gündem
YÖK Atlas giriş: YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır?
YÖK Atlas giriş: YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? YÖK Atlas tercih robotu ile üniversite yerleştirme ile ilgili merak edilen tüm detaylara ulaşmak mümkün. YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından YÖK Atlas giriş nasıl yapılır, tercih robotu nasıl kullanılır araştırılıyor. YKS tercihleri 5-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Peki, YÖK Atlas nedir?
29.07.2021 Gündem
YÖK'ten kritik açıklama: Tercih yapacak adaylar için güncellendi
YÖK'ten kritik açıklama: Tercih yapacak adaylar için güncellendi Yükseköğretim Program Atlası (YÖK Atlas) içerisindeki bazı modüller, 2020-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) verilerine göre güncellenerek, 2021-YKS'de üniversite tercihi yapacak adayların, velilerin ve rehberlik hizmeti sunan uzmanların erişimine açıldı.
10.02.2021 Gündem
Üniversite tercihi yapacaklar için 'YÖK Atlas' güncellendi
Üniversite tercihi yapacaklar için 'YÖK Atlas' güncellendi Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversite ve bölüm tercihi yapacak adayların daha bilinçli karar vermesini sağlamak amacıyla 'YÖK Atlas' programını 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) verilerine göre güncelleyerek erişime açtı.
2.12.2020 Gündem
YÖK Atlas tercih robotu | 2020 YÖK Atlas Lisans-Önlisans tercih işlemleri
YÖK Atlas tercih robotu | 2020 YÖK Atlas Lisans-Önlisans tercih işlemleri YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından ek tercihleri bekleyen üniversite adayları taban puanları ve boş kontenjan araştırmasına başladı. YÖK Atlas tercih robotu ile tercih işlemleri çok daha kolay. Peki, taban puanlar ve boş kontenjanlar belli oldu mu? YÖK Atlas nedir, nasıl kullanılır?
27.08.2020 Gündem
Üniversite tercih sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Üniversite elektronik kayıt tarihleri...
Üniversite tercih sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Üniversite elektronik kayıt tarihleri... YKS tercihleri ÖSYM tarafından alınmaya devam ediyor. 14 Ağustos'ta sona erecek olan YKS tercihlerini tamamlayan adaylar şu sıralarda tercih sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak içerisinde araştırmaya devam ediyor. Hayalini kurdukları Üniversitede eğitim almak isteyen adaylar aldıkları puan ve sıralamalara göre tercih işlemlerini yapmaya devam edityor. Tercihin son gününe kadar değişiklik yapılabilecek. Peki YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen tarihler...
12.08.2020 Gündem
YÖK Atlas ile üniversite tercihi nasıl yapılır? YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır?
YÖK Atlas ile üniversite tercihi nasıl yapılır? YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? YÖK Atlas tercih robotu nedir, nasıl kullanılır? Üniversite tercihlerinin başlaması ile birlikte üniversite adayları tercih işlemlerinin nasıl yapıldığını araştırmaya başladı. YÖK Atlas tercih robotu ile üniversitelerin taban puanlarına ve bölümlere ulaşmak çok daha kolay. Peki, YÖK Atlas nasıl kullanılır?
6.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yök Atlas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.