Kariyer Sanal Kariyer Fuarı 7 Aralık'ta başlıyor!

Sanal Kariyer Fuarı 7 Aralık'ta başlıyor!

06.12.2016 - 16:07 | Son Güncellenme:

Üniversite İletişim Ajansı Anbean Tanıtım Danışmanlık’ın yepyeni projesi Sanal Kariyer Fuarı, 7-14 Aralık tarihleri arasında Anadolu Grubu ve Denizbank sponsorluğunda gerçekleşiyor.

Sanal Kariyer Fuarı 7 Aralıkta başlıyor

Sanal Kariyer Fuarı’nda, öğrenciler istedikleri yerden ve cihazdan tek tıkla şirketlerle online chat ve soru-cevap yapabilecek, şirketlerin profillerini inceleyebilecek, yönetici videoları izleyebilecek, iş ve staj fırsatlarına ulaşabilecekler. Canlı mesajlaşma esnasında merak ettiği soruların cevaplarını deneyimli şirket çalışanlarından öğrenen öğrenciler; gelecek planları hakkında yardım alarak, Türkiye’nin en iyi şirketlerinde çalışma fırsatına sahip olabilecekler. Sanal Kariyer Fuarı'na katılım gösterecek firmalar: Colgate – Palmolive, Deloitte, EY Türkiye, Garanti Bankası, Kariyer.net, Loreal Paris, PepsiCo, PwC, Reckitt Benckiser, Şişecam, Turkcell, Unilever. Fuar, aynı zamanda Türkiye’de ilk olma özelliğini de taşıyor.

Haberin Devamı

İstediğiniz yerden, şirketlerle tek tıkla iletişime geçmek için, kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz: Sanalkariyerfuari.com

Yazarlar