Siyaset Türkeş’in kızı ile ‘Hayır’ kampanyası

Türkeş’in kızı ile ‘Hayır’ kampanyası

19.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP’li muhalifler, referandum için yürütecekleri “Hayır” kampanyasını, yüzlerce ülkücünün katıldığı bir program ile başlattı.

Türkeş’in kızı ile ‘Hayır’ kampanyası

“Türk Milliyetçileri Hayır diyor” platformunun referandum için yürüteceği “Hayır” kampanyası, dün Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde başladı. Programa, Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan, İsmail Ak, Osman Pamukoğlu, Sadettin Tantan ve çok sayıda ülkücü siyasetçi katıldı. Toplantıya MHP’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in kızı Çağrı Türkeş de katıldı.

Haberin Devamı

Programda konuşan MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, şunları söyledi: “Hükümetin PKK teröristleriyle görüşmeler yapması, Oslo, Habur, Diyarbakır, İmralı ve nihayet Dolmabahçe rezaletleri sonrasında “aldatıldık” diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışması, pek çok vatandaşımızın ve güvenlik görevlimizin şehadetine sebep olunmuştur”

‘Babam hayır derdi’

Türkeş’in kızı Çağrı Türkeş ise “Rahmetli babam Türkeş de yaşasaydı hayır derdi. Bugünkü MHP yöneticileri de evet diyemezdi. Ülkemizin selameti için partimizin ayakta kalabilmesi için hayır diyorum. Bu teklif MHP’yi söndürecek bir tekliftir” yanıtını verdi. Türkeş, “Ama kardeşiniz Tuğrul Türkeş de evet diyor” sorusuna ise, “Ona dua ediyorum. Aslına rücu etsin inşallah” karşılığını verdi.