Siyaset Türkkan’a ihraç talebi Akşener’e iletilecek

Türkkan’a ihraç talebi Akşener’e iletilecek

14.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın şehit yakınına küfür etmesiyle başlayan tartışmada, İYİ Parti yeni bir adım attı.

Türkkan’a ihraç talebi Akşener’e iletilecek

BAHAR ATAKAN Ankara - İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu hafta içinde TBMM’deki makamında Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Gazi Lokman Aylar ile görüştü. Aylar, TBMM kapısında Türkkan’ın partiden istifası ve ihracı talebiyle yaptıkları protestonun ardından Dervişoğlu’na da taleplerini iletti.

Haberin Devamı

Dervişoğlu görüşmeye ilişkin “Mevcut olayla ilgili hem de şehit ve gazi ailelerinin talep ve beklentileriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Protestolar böyle olmalı, uzaktan uzağa olmamalı. Akıllarından geçen ne varsa doğrudan doğruya şahsıma anlattılar” dedi. Görüşmede konuşulanları Genel Başkanı Meral Akşener ve partinin yetkili organlarına taşıyacağını söyleyen Dervişoğlu, “Bu bir yol kazasıdır. Burada önemli olan niyetlerin değerlendirilmesidir. Şehit ve gazi ailelerimizin İYİ Parti’nin niyetini çok yakından bildiği kanaatini taşıyorum” ifadelerini kullandı.