Teknoloji Galaxy S7 edge Injustice Edition Ön Siparişe Açıldı

Galaxy S7 edge Injustice Edition Ön Siparişe Açıldı

09.06.2016 - 13:46 | Son Güncellenme:

Samsung’un Galaxy S7 edge Injustice Edition modeli Endonezya’da ön siparişe açıldı ve fiyatıyla tam da süper kahramanlara özgü olduğunu ispatladı!

Galaxy S7 edge Injustice Edition Ön Siparişe Açıldı

Samsung farklı ürünler yapmaktan asla çekinmeyen bir firma. Geçtiğimiz yıl Galaxy S6 Edge‘nin Marvel karakterlerine ait renkler ve temalarla satışa sunan Güney Koreli üretici Galaxy S7 edge Injustice Edition modeli ile kullanıcılarına bambaşka bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Bu telefonların genellikle koleksiyoncular için yapıldığını düşünüyoruz zira bu telefonu alıpta ekranını kırmak ya da çerçevesini çizdirmek büyük bir sorunu da beraberinde getirebilir diye düşünüyoruz.

Haberin Devamı

Telefonun en önemli özelliği sanırız arka tarafta bulunan altın rengindeki yenilenmiş Batman logosu. Telefon ile birlikte Batman amblemi, Batman logolu arka kapak, Batman için özelleştirilmiş VR gözlük veriliyor.

Galaxy S7 edge Injustice Edition Fiyat

Gelelim telefoun fiyatına. Belli ülkelerde belli adetlerle satışa sunulacak S7 edge Injustice Edition 1135 dolardan ön siparişe açıldı. Ülkemizde bu ürünün satış fiyatının ise 4499 TL’den aşağı olmayacaktır. Acaba ülkemize bu telefon gelir mi dersiniz? Bizce gelir…