Teknoloji WhatsApp’ta Beğenme Devri Başlıyor!

WhatsApp’ta Beğenme Devri Başlıyor!

07.07.2015 - 09:26 | Son Güncellenme:

Facebook'un satın alması ile birlikte hızla büyüyen ve bünyesine yeni özellikler katan WhatsApp'a çok yakında beğenme tuşu eklenecek... Son yılların en popüler anlık mesajlaşma ve sesli görüşme uygulaması WhatsApp, hızlı...

WhatsApp’ta Beğenme Devri Başlıyor

Facebook'un satın alması ile birlikte hızla büyüyen ve bünyesine yeni özellikler katan WhatsApp'a çok yakında beğenme tuşu eklenecek... Son yılların en popüler anlık mesajlaşma ve sesli görüşme uygulaması WhatsApp, hızlı bir şekilde yeni yetenekler edinmeye devam ediyor. Mesajların okunduğunu bildiren mavi tık işareti ile uzun bir süre konuşulan uygulama, şimdi de beğenme butonu ile gündemde kalacak gibi. Sistemin geliştirici beta sürümünde gözüken yeni özellik, henüz tam olarak detaylanmış durumda değil. Yani bahsedilen beğenme tuşunun nasıl bir şekilde uygulamaya entegre edileceği bilinmiyor ancak tahminler de yok değil. Ön görülen bilgilere göre bu beğenme tuşunu bize gönderilen herhangi bir fotoğrafta kullanabileceğiz. Diğer söylenen şeyse tuşun yazılarda da kullanılabilecek olması.

Haberin Devamı

Zira Facebook'ta gördüğümüz durum ve yorum beğenme gibi bir sistem, WhatsApp yazışmaları için de geçerli olmaya başlayabilir. Aslında bahsedilen bu özellik, yoğun bir tempoda çalışan kullanıcılara kolaylık sağlayacak. Tıpkı Facebook'ta olduğu gibi okuğunuz bir yazıyı yorumlama zamanınız yoksa beğenerek de bir şekilde cevap vermiş olacaksınız. Net bir şey belirtilmese dahi beğenerek de tepki koymak mümkün. Şimdilik bu yeniliğin sisteme ne zaman ekleneceği ve tüm kullanıcılara hangi tarih itibariyle ulaşacağı bilinmiyor.