Oyun Zombilere Osmanlı Tokadı

Zombilere Osmanlı Tokadı

23.05.2013 - 09:37 | Son Güncellenme:

Gorilto’nun ikinci oyunu olan Zombi Muharebesi, İngilizce adıyla Oriental Wars: Zombies Apple App Store’daki yerini aldı.

Zombilere Osmanlı Tokadı

Bizler Osmanlının torunları olarak genlerimizde kendimizi, evimizi, sevdiklerimiz ve bölgemizi her zaman koruma içgüdüsü ile yaşamışızdır. Atalarımızın yapmış olduğu savaşlar, destanlar ve kahramanlık hikayeleri ile büyümüş bir nesil olarak şimdi sıra bizlere geldi. Osmanlının gücünü zombilere göstermeye hazır mısınız?

Haberin Devamı

Son zamanların en çok beğenilen oyun türleri arasında üst sıralarda yer alan ‘kale savunma’ kategorisindeki Osmanlı temalı oyunun temel amacı, stratejiler oluşturup kalenizi zombi saldırılarına karşı korumak.

Savunma ve savaş yeteneklerinizi gösterebileceğiniz 20 harita, 40 bölüm ve 3 farklı temadan oluşan bu kale savunma oyununda emrinize amade yeniçeri, okçu, cengaver, mehteran, hezarfen ve katapult(mancınık) gibi farklı savaşçılar ve 12 farklı geliştirme ile Zombileri yok etmenin tadına varabilir, dilerseniz oyundaki karakterinizi enteresan kıyafetlerle gönlünüzce kişiselleştirebilirsiniz. Tüm bu tarih kokan kahramanların yanında Cenk Taner Dönmez’in hazırladığı özgün müzikler ise size oldukça keyifli bir oyun deneyimi sunuyor.

Haberin Devamı

Çağlar Çorumlu ve Talha Sayar’ın sesleriyle hayat bulan kahramanlar şu anda sadece Türkçe ve İngilizce seslendirmeye sahip olmakla birlikte çok yakında diğer dillerde de oyuncuları ile buluşmayı planlıyor. iPod Touch, iPhone 3GS, 4, 4S ve 5 uyumlu Zombi Muharebesi, daha detaylı bir oyun deneyimi arzulayan oyuncular için çok yakında iPad versiyonuyla da Apple App Store’da yerini alacak.