Yeni nesil fitness nedir, avantajları nelerdir?

17 Mart 2021

Kilo vermek özellikle de bölgesel fazlalıklardan kurtulmak genelliklezordur. Sağlıklı bir diyet programı ve düzenli spor yapma sonucunda vücutta kalan bölgesel fazlalıklar oldukça inatçıdır. Üstelik bu fazlalıkların kişilerin moralini bozması, motivasyonunu düşürmesi, başarısız hissetmelerine neden olması ve daha kötüsü başladıkları noktaya geri dönmelerini tetiklemesi ciddi bir sorundur. Bu süreçte yeni nesil fitness uygulamaları ile inatçı yağlanmalardan ve fazlalıklardan kurtulmak, operasyonsuz bir şekilde istenilen görünüme kavuşmak kişilerin güvenini ve motivasyonunu geri kazandırır.

Yeni Nesil Fitness Nedir?

Spor yapmak, vücudun hareketliliğini sağlamak insan sağlığı açısından çok değerlidir. Buna ek olarak fit ve güzel bir vücuda sahip olmak için de mutlaka spor yapmak gerekir. Ancak pek çok insan spor yapmak için zaman bulamaz, zaman bulsa da doğru hareketleri yapmadığı için istediği sonuca ulaşamaz ya da inatçı fazlalıklar ile mücadele ederek spor yapmaktan uzaklaşır. Yeni nesil fitness ise

Yazının Devamı

Sigara bırakmak için 10 sebep

5 Şubat 2021

Sigaranın sağlık üzerindeki olumsuz etkileri ile ilgili farkındalık her geçen gün artıyor, yine de bu bağımlılık hızla artmaya ve bireylerin hayatını da sağlığını da olumsuz şekilde etkilemeye devam ediyor. Sigarayı bırakmak için en önemli 10 neden hakkında bilgi veren Diyetisyen Mahir Tekgöz, insanların sağlığını iyileştirmek için atabilecekleri en önemli adımların başında gelen sigarayı bırakmanın etkili yöntemleri olduğunun da altını çizdi.

1. Sigarayı Bırakmak Kardiyovasküler Sağlığa İyi Geliyor

İçerisinde 4000’i aşkın kimyasal barındıran ve bu kimyasallarından 81 tanesinin doğrudan kanser riskini artırdığı bilinen sigaranın bırakılması kardiyovasküler hastalıklardan kaynaklanan felç ve ölüm riskini azaltıyor. Sigaranın bırakılmasından 1-2 sene gibi kısa bir sürede koroner arter hastalığı riski düşüyor, yüksek kolesterol seviyelerinde iyileşme meydana geliyor, kalp yetmezliği ve periferik arter hastalığı riskinde düşüş meydana geliyor. Kalp ve damar sağlığında gerçekleşen bu iyileşmeler sonucunda da erken ölüm ve kalp krizi riskinde de

Yazının Devamı

Yeni nesil fitness ve SEI JUNG

19 Ocak 2021

Kilo kontrolü sağlamak ya da hedeflenen ideal kiloya düşmek her zaman çok kolay olmuyor. Sağlıksız beslenme alışkanlıkları, hareketsiz yaşam ve genetik faktörler bireylerin çok çabalasa da kilo verememesine neden olabiliyor. Bir de iştah sorunu var tabii; iştaha engel olunamaması diyet programlarının işe yaramamasına yol açabiliyor. Neyse ki günümüzde gelişen teknolojinin de etkisiyle daha fit bir vücuda kavuşup daha özgüvenli hissedip daha iyi görünmek mümkün! Bu noktada da karşımıza birden çok etkili alternatif çıkıyor. Yeni nesil fitness cihazları zaman yetersizliği nedeniyle spor yapma fırsatı olmayanlara ayırt edici bir kolaylık sağlarken SEI JUNG yöntemi bağımlısı olunan besinlerden uzak durmayı mümkün hale getiriyor. Her ikisi bir araya gelince de işte o zaman hayaller gerçeğe dönüşebiliyor.

SEI JUNG ile Yiyecek Bağımlılıkları Son Buluyor

Biliyoruz bazı yiyecekleri tüketmememiz gerekiyor. Hem kalorili hem de sağlığa hiçbir faydası olmayan bu besinlere “hayır” demek ne yazık ki her zaman mümkün olmuyor. Ne

Yazının Devamı

Yüksek iştah out, detoks in!

26 Eylül 2020

Siz de bir türlü tatlıdan, hamurdan, cipsten, koladan vaz geçemeyenlerden misiniz? Ne yaparsanız yapın zararlı olduğunu bildiğiniz halde yemeden duramayanlardansanız, çözümsüz değilsiniz… Üstelik bunlara veda ederken, detoks içecekleriyle beslenerek ideal kilonuza ulaşmanız da sandığınızdan daha kolay gerçekleşecektir. Nasıl mı?

İştahınızı kontrol etmenin zamanı geldi

Hem iştahınızı hafifletmek hem de yiyecek bağımlılıklarından kurtulmak eskisi kadar güç değil. Bu noktada Neowellness tekniği ile şeker, çikolata, kola, kahve, hamur işleri gibi devamlı tüketme hissiyatı yüksek olan besinlerin bağımlılıkları normalleştirilebiliyor. Peki bu teknik tam olarak nasıl çare oluyor? Neowellness tekniği yardımıyla; saydığımız gıdalar gibi glisemik indeksi yüksek besinler başta olmak üzere tarım ilaçları, ağır metaller gibi toksik yükü fazla olduğundan vücudu kirleten etmenlerin frekansları silinerek, sağlıklı bir bünye ve kilo kaybına ulaşılabiliyor. Seansların sonucunda bağımlı olunan ve kirlenme yapan gıdalara karşı isteksizlik, iştahsızlık ve erken doyum

Yazının Devamı

Diyeti fitness ile destekleyin

5 Eylül 2020

Özellikle bölgesel yağlanmalar ve diyete rağmen kurtulamadığımız inatçı kilolar bir çoğumuzun ortak şikayetidir. Bazen hangi diyet programına başvurursak buralım, yeme içmemize ne kadar dikkat edersek edelim istediğimiz kiloya, istediğimiz sürede ulaşabilmemiz mümkün olmayabilir. Bu noktada fitness aletlerinden faydalanmak diyeti destekleyerek önemli katkılar sağlamaktadır.

Bölgesel zayıflama için hızlı etki

Yeni nesil fitness aletlerindne olan magic roll de bölgesel zayıflama için tercih edilen tekniklerden. Vücuda şekil veren ve daha pürüzsüz ve sıkı bir cilde kavuşmanıza yardımcı olan roll masajı, dönen silindire sabitlenmiş ahşap çubuklar sayesinde gerçekleştirilen bir lenf masajıdır. Bu masaj türü selülitlerin azalmasına yardımcı olurken, fazla yağlarınızı yakmanızı da destekler. Vücudu rahatlatarak cildi sıkılaştıran, yağ dokularının mekanik olarak yok olmasına yardımcı olan, kasları ısıtıp çalıştırarak esnekliğinin artmasını sağlayan bu aletle diyetinizin başarısını artırabilirsiniz.

Fazla kilolarınıza vakumla veda edin

Günümü

Yazının Devamı

Diyet ve detoks ile yenilenme

22 Ağustos 2020

Sağlıklı beslenmek hayatımızın her anında alışkanlık etmeye mecbur olduğumuz bir davranış. Yalnızca fit olmak ve öyle kalmak için değil, genel vücut ve ruh sağlığı için olmazsa olmaz olan doğru beslenme ve diyet programlarında oldukça dikkatli olmak, başarıyı artırmak için detoks ile desteklemek de çok önemli.

Diyet öncesi bilinmesi gereken en önemli nokta programın kişinin beslenme alışkanlıkları göz önünde bulundurularak hazırlanmasıdır. Bununla beraber ara öğünlere yer vermemeye çalışmak da gereklidir. Çünkü bu tür atıştırmaların, insanın beslenmesine bir katkı sağlamadığı gibi, insülin direncinin en önemli sebeplerinden biri olduğu sonucunu veren bazı araştırmalar mevcut. Bu durum diyet sonrası verilen kiloların hızlı alınmasına da sebebiyet verebilmektedir.

Diyette diğer önemli nokta ise besinlerin yavaş yavaş çiğnenerek doyma hissi oluşuncaya kadar tüketilmesidir. Kalori hesaplarından öte vücuttaki ettiklerini göz önünde bulundurulmalıdır. Bu sebepten diyetlerin internet ya da televizyondan alınarak kendinize

Yazının Devamı

Tatile incelerek girin

4 Ağustos 2020

Tatil demek, bir anlamda doğal olarak fit olmayı da istemek demek. Bu yüzden özellikle yaz aylarında daha çok arzu edilen bölgesel inatçı yağlanmalardan kurtulmak, bu durumdan muzdarip olanları arayışa itiyor.

Her tatil döneminin tatlı telaşı, ne yapılırsa yapılsın bir tülü istenilen sonucun alınamadığı bölgesel inatçı yağlar. Dolayısıyla daha keyifli ve özgüvenli tatil yaparak denizin tadını doya doya çıkarmak isteyenlerin en büyük arzularından biri fazlalıklarından kurtularak sıkılaşmak. Umutsuzluğa sebebiyet veren başarısız denemelere karşın günümüzde oldukça başarılı sonuçlar veren bir çözüm öne çıkıyor.

Faydaları saymakla bitmiyor

Farklı dalga boyunda elektrik akımı verilerek kasların uyarılması temeline dayanan micro plus uygulamaları, kaslarda izometrik kasılmalar yaratarak vücudun kendini toparlamasına yardımcı oluyor. O bölgelere verilen elektrik stimülasyonları deriden geçerek kasa ulaştıkları için bağ dokusunun temel hücresi fibroplasti uyararak derinin yeniden canlanması ve toparlanmasına yardımcı

Yazının Devamı

Yiyecek bağımlılığına son

16 Temmuz 2020

Zararlı olduklarını ve aşırı kilo yaptıklarını bildiğimiz halde bazı gıdalardan ne yaparsa yapalım uzak duramayız. Peki, bu durumdan kurtulmanın bir yolu yok mu?

Sıklıkla çevremizden duyar ya da kendimiz de bunu yaşarız. “Bir türlü tatlıdan, hamurdan, koladan vs vaz geçemiyorum…” Bu noktada uygulanan Neowelness SPD tekniği ile bu durumlardan ne şekilde uzaklaşabileceğimizi anlatacağım.

Kendinizi tutamıyorsanız çözümsüz değilsiniz

Neowellness tekniği, sigara ve alkol bağımlılığı gibi durumlarda da oldukça başarılı sonuçlar veren bir yöntemken, biz ise bunu kilo kontrolü ve sağlıklı yaşam açısından ele alacağız. Özellikle şeker, çikolata, kola, kahve, hamur işleri gibi devamlı tüketme hissiyatı yüksek olan besinlerin bağımlılıkları bu yöntemle kolayca normal hale gelebilmektedir. Peki, siz de “şekeri, hamuru, tatlıyı bırakamıyorum. Diyetin başlarında kendimi tutsam bile diyet sonrası hemen bunları hızlıca tüketmeye yeniden başlıyorum. Bu yüzden verdiğim kiloları fazlasıyla geri alıyorum” diyenlerdenseniz bu teknik tam olarak nasıl çare

Yazının Devamı