Audi Cup

Audi Cup

Son dakika audi cup haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan audi cup gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan audi cup haber sayfamızda...

Audi Cup

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 148 audi cup haberi bulunmuştur.
Ersun Yanal'dan Şenol Çorlu'ya cevap!
Ersun Yanal'dan Şenol Çorlu'ya cevap! Fenerbahçe altyapısında görev yapan Şenol Çorlu geçtiğimiz günlerde "Aykut Kocaman, Ersun Yanal ve İsmail Kartal gibi yerli hocalardan destek görmediniz mi?" sorusuna "İsim zikretmek istemiyorum. Onların olduğu dönem ilgiden yoksunduk" yanıtını vermişti. Yanal'dan Çorlu'ya verilerle yanıt geldi. İşte detaylar...
10.03.2022 Fenerbahçe
Ahmet Ağaoğlu'ndan Galatasaray'a hakem cevabı
Ahmet Ağaoğlu'ndan Galatasaray'a hakem cevabı Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
21.04.2021 Trabzonspor
Audi Cup Nedir, Kimler Katılabilir? Audi Cup Nerede Yapılıyor?
Audi Cup Nedir, Kimler Katılabilir? Audi Cup Nerede Yapılıyor? 2019-2020 yılında Fenerbahçe'nin de katılımı futbol severlerde merak uyandırdı. Birçok taraftar Audi Cup turnuvasının ne olduğunu araştırmaya başladı. Audi Cup, bir futbol organizasyonudur. Audi Cup nedir, Audi Cup turnuvasına kimler katılabilir, Audi Cup nerede yapılıyor gibi tüm soruların yanıtlarını sizler için derledik.
16.04.2021 Eğitim
AUDI Cup gerçeği ortaya çıktı!
AUDI Cup gerçeği ortaya çıktı! 2019’da Bayern Münih ve Real Madrid ile AUDI CUP için davet alan Fenerbahçe'nin, 2021 turnuvasında da boy göstereceği haberleri sosyal medyada gündem oldu.
28.12.2020 Futbol
Nacer Chadli'nin Milan'a attığı harika gol!
Nacer Chadli'nin Milan'a attığı harika gol! Audi Cup turnuvasında Milan'la karşılaşan Tottenham Hotspur'da maç başladıktan hemen sekiz dakika sonra Nacer Chadli şık bir golle rakip ağları havalandırıyor.
10.09.2020 Futbol
Sinan Gümüş: Milli takım için başvuru yapacağız
Sinan Gümüş: Milli takım için başvuru yapacağız Fenerbahçe'nin yeni transferi Sinan Gümüş, takımın Topuk Yaylası kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
26.08.2020 Fenerbahçe
Son dakika | Fenerbahçe'de bir futbolcunun corona virüs testi pozitif
Son dakika | Fenerbahçe'de bir futbolcunun corona virüs testi pozitif Fenerbahçe, bir futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif sonuçlandığını açıkladı.
24.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım ile görüşülecek
Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım ile görüşülecek Fenerbahçe'de yönetimin Hasan Ali Kaldırım ile kısa süre içinde masaya oturup şartlarını öğreneceği ifade edildi.
28.07.2020 Fenerbahçe
Altay Bayındır'dan ayrılık açıklaması
Altay Bayındır'dan ayrılık açıklaması Sezon başında Ankaragücü'nden Fenerbahçe'ye transfer olan genç kaleci Altay Bayındır'dan transfer açıklaması geldi.
1.07.2020 Dünya Kupası
Maurıcio Isla ile yollar ayrılıyor! Sağ bek formülü...
Maurıcio Isla ile yollar ayrılıyor! Sağ bek formülü... Fenerbahçe’de sözleşmesi bitecek olan Maurıcio Isla’nın ayrılık hazırlığında olması nedeniyle transfer yapma zorunluluğu doğacak
30.06.2020 Fenerbahçe
Tesis gibi ev
Tesis gibi ev Liglere ara verilmesiyle evlerine kapanan futbolcular arasında Hasan Ali Kaldırım ismi öne çıkıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Hüseyin Eroğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması!
Hüseyin Eroğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması! Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiği yönünde çıkan haberlerin sorulması üzerine, "Fenerbahçe çok büyük camia. Ben de Altınordu gibi değerli bir kulüpte görev alıyorum. İki değerli kulüp. Bu konunun resmi bir boyutu olmadığını söylemek istiyorum" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Fenerbahçe bu hale nasıl geldi!
Fenerbahçe bu hale nasıl geldi! Başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal’ın hataları büyük umutlarla başlanan sezonu hayal kırıklığına çevirdi
30.06.2020 Fenerbahçe
Yanal'ın Muriqi sözlerine Sadık Çiftpınar göndermesi!
Yanal'ın Muriqi sözlerine Sadık Çiftpınar göndermesi! 360 kanalında yayınlanan Spor Gecesi programında Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç, Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ettiği maçta, kasıtlı olarak 2. sarı karttan kırmızı görerek cezasını Türkiye Kupası'nda çekecek olan Vedat Muriqi'nin olayı ile ilgili Ersun Yanal'a dikkat çeken eleştirilerde bulundu. Yanal, basın toplantısında 'biz böyle şeylere tenezzül etmeyiz' derken Gökhan Dinç Yanal'a, "AUDI Cup’ta yat yat Sadık, diyen de sensin; bu maçtan sonra ‘Biz Vedat Muriqi’ye bunu söyleyecek, adam mıyız?’ diyen de sensin." ifadelerini kullandı.
19.01.2020 Futbol
Fenerbahçe transfer haberleri | Ricardo Rodriguez yarın imzayı atıyor
Fenerbahçe transfer haberleri | Ricardo Rodriguez yarın imzayı atıyor Fenerbahçe, Milanlı sol bek Ricardo Rodriguez'le her konuda anlaştı ve iş imzaya kaldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Rodriguez ile anlaşma sağladı
Fenerbahçe, Rodriguez ile anlaşma sağladı Fenerbahçe sol bek sorunu çözdü. Sarı lacivertli ekip İtalya'da Milan forması giyen Ricardo Rodriguez ile anlaşma sağladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Alex: Ne zaman çağrılırsam F.Bahçe'ye gelirim
Alex: Ne zaman çağrılırsam F.Bahçe'ye gelirim İstanbul'da bulunan Alex de Souza gazetecilerin sorularına içtenlikle yanıt verdi. Brezilyalı eski yıldız, "Fenerbahçe'ye ne zaman dönüyorsun? diye sorarsanız, bunun yanıtını ben veremem. Ne zaman çağrılırsam gelirim" dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Kendini kanıtladı!
Kendini kanıtladı! Ferdi Kadıoğlu şans bulduğu maçlarda fark yaratmaya devam ediyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Bir geleneğin izinde
Bir geleneğin izinde Altay Bayındır, Fenerbahçe’de artık efsaneleşen kaleci kültürünün son temsilcisi olarak emin adımlarla ilerliyor
30.06.2020 Fenerbahçe
Cebrail Akbulut'un talihsizliği! Siftah yapamadı...
Cebrail Akbulut'un talihsizliği! Siftah yapamadı... Sezon başında Fenerbahçe'den Erzurumspor'a kiralanan sol bek Cebrail Akbulut, mavi beyazlı takımla ligde henüz forma şansı bulamadı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Mutluluk Fenerbahçe'de olmaktır
Mutluluk Fenerbahçe'de olmaktır İç transfer çalışmalarına başlayan sarı-lacivertlilerde ilk imza Nabil Dirar’dan gelirken, ilginç bir gerçek ortaya çıktı
30.06.2020 Fenerbahçe
Kanatlar çöktü
Kanatlar çöktü F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2013-14 sezonunda Kuyt, Sow, Caner ve Gökhan’ın verdiği katkıyı yeni dönemindeki isimlerden alamadı. Süper Lig’in ilk 10 haftasında bu bölgelerde aksama yaşanınca Yanal’ın oyun planı tam olarak sahaya yansımadı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Şimdi fedakârlık zamanı
Şimdi fedakârlık zamanı Sezon başından bu yana sol bekte oynamak zorunda kalan Nabil Dirar’ın fıtık problemi nedeniyle ağrılar çektiğini bilen Hasan Ali, teknik ekiple görüşerek sahalara erken döndü. Aslında planlanan Dirar’ın en az 2 hafta daha fıtık ağrılarına karşın oynamasıydı ancak tecrübeli oyuncu bunu istemedi
30.06.2020 Fenerbahçe
Şok karar! Ferdi Kadıoğlu...
Şok karar! Ferdi Kadıoğlu... SENAD OK Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun son maçın kadrosuna alınmaması sonrası özellikle sosyal medyadan ve taraftardan Teknik Direktör Ersun Yanal’a ciddi eleştiriler gelmişti...
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu gerçeği...
Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu gerçeği... Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın Ferdi Kadıoğlu'na şans vermemesinin nedeni ortaya çıktı.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Audi Cup ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.