Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

19.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Forever New, Parizyen kadın stiliyle hazırladığı koleksiyonunda çiçek desenlerinin yanı sıra kobalt mavisi, zümrüt kırmızı gibi canlı renkler var.

En moda en yeni

Parizyen esintili
Forever New, Parizyen kadın stiliyle hazırladığı koleksiyonunda çiçek desenlerinin yanı sıra kobalt mavisi, zümrüt kırmızı gibi canlı renkler var. Şort 130, üst 70 TL.

Haberin Devamı

Yeni bir iş, yeni bir aşk
Tuba Akyol “Romantik İroni” isimli kitabında yeni bir ilişkiye, yeni bir işe ve yeni bir hayata başlayan bir kadının günlüğüne dayanarak mutlu sonlardan sonra ne olduğunu anlatıyor. Nar Kitap’tan çıkan romanın fiyatı 16 TL.

Rahatlığı seven erkeklere...

l U.S. Polo Assn. erkek koleksiyonunda bermuda şortlar, bisiklet yaka tişörtler, denim pantolonlar ve keten gömlekler sunuyor. Şortun
fiyatı 80 TL.
l Desa’nın yeni ayakkabı koleksiyonunda rahatlığına düşkün erkekler için tasarlanan espadriller var. Ayakkabının
fiyatı 370 TL.

Zaman yolcusunun özeti ve müziği
NTV’de, Ahmet Yeşiltepe’nin sunduğu “Zaman Yolcusu” isimli belgeselin yeni çıkan DVD’si hem ilk sezonun 120 dakikalık bir özetini hem de programın müziklerini içeriyor. “Zaman Yolcusu-Türklerin İzinde 1”in fiyatı 24.90 TL.

Haberin Devamı

Kendi meyve suyunuzu hazırlayın
Siemens’in yeni katı meyve sıkacağıyla meyve ve sebzeleri bütün olarak atıp serin yaz kokteylleri hazırlayabilirsiniz. Fiyatı 312 TL.

Yeme içme

Mutfakta Ege esintisi
İtalyan mutfağından yemekler sunan Del Mare menüsünde Ege’nin yöresel lezzetlerine yer veriyor. Çiğ enginar salatası, karides mantı, kabak çiçeği böreği, yoğurtlu dil kavurma gibi lezzetleri tadabileceğiniz Boğaz manzaralı restoranda fiks menünün kişi başı fiyatı 150-200 lira arasında.

Raflardan

l Namet iftar ve sahur için şarküteri ürünleri hazırladı. Pastırmanın fiyatı 18.90 TL.
l Doygun Ekmek’in tam buğday ve sade tortilla’larıyla iftar ve sahurda lezzetli tarifler hazırlayabilirsiniz. 7’li tortilla’nın fiyatı 5 TL.
l Anavarza Bal’ın hazırladığı Viva krem bal polen ve arı sütü karışımından oluşuyor.
200 gramlığın fiyatı 27 TL.
l Lokum.com’da iftariyelik malzemelerden oluşan ramazan paketi var. Fiyatı 100 TL.