Dünya Balkon sapığı 20 yıl sonra yakayı ele verdi! Komşu kadın ihbar etti

Balkon sapığı 20 yıl sonra yakayı ele verdi! Komşu kadın ihbar etti

13.02.2024 - 12:20 | Son Güncellenme:

Zavallı kadın polisleri korku içinde aradı. Demirlerle korunan balkonuna giren hırsız kadının iç çamaşırlarını çalmıştı. Ekipler hızla soruşturma başlattı. Her şey ortaya çıkınca sapığın 20 yıldır akılalmaz tacizine devam ettiği anlaşıldı.

Balkon sapığı 20 yıl sonra yakayı ele verdi Komşu kadın ihbar etti

Akıllara durgunluk veren olayın adresi, Tayland'ın başkenti Bangkok oldu. 20 yıldır kadınların iç çamaşırlarını çalan sapık bir apartman dairesinde yakalanarak tutuklandı. Güvenlik güçleri daireye yapılan baskın sırasında 600'e yakın eşyaya delir olarak el koydu. Bir kadın geçtiğimiz günlerde yerel polise hırsızlık ihbarında bulundu. Kadın yetkililere, iç çamaşırlarını balkona asıp kurumaya bıraktığını yanı sıra balkonunun demirle korunduğunu anlattı. Bu yüzden hırsızın balkona nasıl girdiği de bir gizem konusuydu. 

Haberin Devamı

AYNI APARTMANDA YAŞADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Polis derhal tarif edilen adrese doğru yola çıktı. Ekipler bölgeye ulaştıktan sonra, apartmanın güvenlik kamerasını inceledi ve hırsızın 38 yaşındaki Nuttawut adındaki adam olduğunu tespit etti. Kamera kayıtlarında Nuttawut'un demirin boşluğundan elini uzatıp iç çamaşırını yakaladığı görüldü. 

Polisin araştırmasına göre, Nuttawut taciz ettiği kadınla aynı apartmanda yaşıyordu. Nuttawut, apartman teknisyeni olarak çalışmak üzere işe alınmıştı.  Sapık 12 Şubat akşamı tutuklandı. Evine yapılan baskında polisler, çalıntı kadın iç çamaşırı ve kıyafetlerinden oluşan toplam 591 parçalık eşyayı ortaya çıkardı. Çalıntı eşyalar arasında; 516 iç çamaşırı parçası, 72 kadın külotu ve 3 takım kadın pijaması yer alıyordu.

Haberin Devamı

18 YAŞINDAN BERİ DEVAM EDİYORDU

Hızla sorguya alınan adam, 18 yaşından itibaren kadınların iç çamaşırlarını çalmaya başladığını itiraf etti. 10 yıl önce bir kez tutuklanmış ancak mağdur suçlamadan vazgeçtiği için serbest bırakılmıştı.

Nuttawut, gece başka bir kişinin mülküne izinsiz girmesi gerekçesiyle iki suçlamayla karşı karşıya. Cezası beş yıla kadar hapis, 100 bin bahta kadar para cezası veya her ikiside olabilir. Ayrıca hırsızlık suçu için de beş yıla kadar hapis ve 10 bin bahta kadar para cezasıyla karşı karşıya. Polis, diğer mağdurları polise şikayette bulunmaya teşvik etti.