Dünya Dünyada gündem olan açıklama! Nostradamus haklı mı çıkacak?

Dünyada gündem olan açıklama! Nostradamus haklı mı çıkacak?

07.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiltere Kralı III. Charles’ın kansere yakalandığının açıklanması tüm dünyada gündem yaratırken, akla İngiliz tahtıyla ilgili kehanetleri de getirdi.

Dünyada gündem olan açıklama Nostradamus haklı mı çıkacak

Nevsal Elevli/LONDRA  - 75 yaşındaki Kral Charles’ın kanser tedavisine başlandığı ve olumlu ilerlediği bilgisi verilirken, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak “Neyse ki bu olay erken fark edildi. Hepimiz tedavi olmasını ve tamamen iyileşmesini diliyoruz. Bunun için dua ediyoruz” dedi. 

Haberin Devamı

O KİŞİ HARRY Mİ? 

Buna rağmen olumsuz ihtimaller, akıllara bu yılın başında Nostradamus tarafından söylendiği iddia edilen kehanetleri getirdi. Nostradamus’un 2024 yılı kehanetleri arasında Kral Charles’ın “tahttan düşüşü” de bulunuyor. 

1566’da ölen Fransız kâhin Nostradamus’a göre, Charles 2022’de annesinin ölümüyle çıktığı tahtı bu yıl bırakmak zorunda kalacak. Kehanette Charles’ın büyük oğlu William’ın değil, küçük oğlu Harry’nin kral olacağı sürülüyor. 2020’de ailesine kızıp eşiyle ABD’ye taşınan Prens Harry, babasının hastalığını öğrenince Londra’ya gitti. 

HÜLYA AVŞAR GİBİ TACINI KAYBETTİ

5 yaşından beri Japonya’da yaşayan Ukraynalı Karolina Shiino geçen ay “Japonya Güzeli” seçilmişti. Ancak 26 yaşındaki güzel, evli bir sosyal medya fenomeni doktorla ilişkisi ortaya çıkınca tacını ve unvanını kaybetti. Özür dileyen Shiino’nun Japon vatandaşı olduktan sonra güzel seçilmesi de tartışma yaratmıştı. Güzelin sevgilisi olan doktor ise eşine bağlığını açıkladı. Öte yandan Hülya Avşar da 1983’de Türkiye Güzeli seçilmiş ama evlenip boşandığı ortaya çıkınca tacını kaybetmişti.

Yazarlar