Dünya Grımes, 3 çocuğu için Elon Musk’a dava açtı! ‘Fotoğraflarını bile göremedim’

Grımes, 3 çocuğu için Elon Musk’a dava açtı! ‘Fotoğraflarını bile göremedim’

05.10.2023 - 06:57 | Son Güncellenme:

Grimes sahne adıyla tanınan müzisyen Claire Boucher, 3 çocuğunun babası Elon Musk’a ‘ebeveynlik ilişkisi’ kurabilmek için dava açtı.

Grımes, 3 çocuğu için Elon Musk’a dava açtı ‘Fotoğraflarını bile göremedim’

Grimes sahne adıyla tanınan müzisyen Claire Boucher, Elon Musk ile ebeveynlik ilişkisi üzerinden mahkemelik oldu. Mahkeme kayıtlarına göre Grimes, geçen cuma günü San Francisco Yüksek Mahkemesi’nde “ebeveynlik ilişkisi” kurmak için dilekçe verdi.

Haberin Devamı

Başvuruyu ilk olarak haberleştiren The San Francisco Standard’a göre, bu talep genellikle 2 ebeveyn evli olmadığında ve bireylerden biri bir çocuğun ebeveynliğinin yasal olarak tanınmasını istediğinde ya da nafaka veya velayet talep ettiğinde yapılıyor.

VELAYET TALEBİ YOK

Mahkeme kayıtlarına göre, Musk, Grimes’ın yasal talebine henüz bir yanıt vermedi ve şarkıcı da henüz velayet ya da nafaka talebinde bulunmadı. Mahkeme başvurusu, Grimes’ın Musk’ın biyografi yazarı Walter Isaacson’ın X’te yayınladığı Shivon Zilis ve Musk’ın 2 çocuğuyla çekilmiş bir fotoğrafına cevaben sosyal medya sitesi X’te yaptığı paylaşımdan haftalar sonra geldi. Grimes, sonradan silinen bir gönderide “Shivon’a engelimi kaldırmasını ve Elon’a oğlumu görmeme izin vermesini söyleyin ya da lütfen avukatıma yanıt verin” dedi ve ekledi: “Bu durum ailemi tamamen parçalamasına rağmen çocuklarımın bir fotoğrafını bile görmeme izin verilmedi.”

Haberin Devamı

ERDOĞAN, EŞİNİ SORMUŞTU

Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu’na katılmak üzere New York’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Musk ile bir araya gelmiş ve “Eşin nerde?” diye sormuştu. Musk ise bu soruyu, “Biz şu an ayrı yaşıyoruz. Onun için oğluma ben bakıyorum” diye yanıtlamıştı.

11 ÇOCUĞU VAR

Grimes ve Musk hiç evlenmediler ve 2018’de çıkmaya başladıktan sonra Eylül 2021’de ayrıldıkları bildirildi. İlişkileri boyunca çiftin 3 çocuğu oldu: “X Æ A-Xii, Exa Dark Sideræl Musk ve Tau Techno Mechanicus.”

Musk 3 kez boşandı ve 5’i önceki evliliğinden olmak üzere 11 çocuğu bulunuyor.