Dünya Sevgilisinin odasında buldukları şoke etti! 4 milyondan fazla izlendi...

Sevgilisinin odasında buldukları şoke etti! 4 milyondan fazla izlendi...

07.01.2022 - 06:51 | Son Güncellenme:

Bazen sadakatsizliği anlamak için gizlice mesajları okumak, telefon konuşmalarını dinlemek ya da bilgisayar karıştırmak gerekmiyor. Bunun belki de en güzel örneğini İngiliz bir kadının dikkati ve merakı gösterdi.

Derleyen: Nazlı Erdol Akar / Milliyet.com.tr - Lois Saunders, gardırobunun altında bir tampon ve rimel bulduktan sonra, erkek arkadaşının sadakatinden şüphe etmeye başladı. Onu sorguya çekmek yerine olayın derinlerine inmeye karar verdi. Kadının Hollywood filmlerini aratmayan hikayesi sosyal medyada gündem yaratırken, milyonlarca kez izlenerek viral oldu. Saunders, videoyu Pazartesi günü TikTok hesabında paylaştı ve şimdiden 4.4 milyonun üzerinde görüntüleme aldı. Çift, o sırada henüz resmi bir ilişki içinde değildi, ancak Saunders keşfi yaptığında "birkaç aydır ciddi bir şekilde konuşuyorlardı."

Haberin Devamı

Sevgilisinin odasında buldukları şoke etti 4 milyondan fazla izlendi...

ÜŞENMEYİP E-POSTA GÖNDERDİ

Lois Saunders, yurt dışında sıklıkla kullanılan tampon markası Tampax ile kesin üretim tarihini öğrenmek için iletişime geçecek kadar ileri gitti.

Lois Saunders, paylaşımında, "Erkek arkadaşının gardırobunun altında bir tampon ve rimel bulduğunda, o her şey inkar etse de kendini araştırman gerekir" diye yazdı ve gardırobun altını takipçilerine gösterdi.

Sevgilisinin odasında buldukları şoke etti 4 milyondan fazla izlendi...

'CEVAP VERECEKLERİNİ DÜŞÜNMEMİŞTİM'

Genç kadın, gardırobun altındaki moral bozucu keşfi yaptıktan sonra detaylı bilgi almak için e-posta gönderdiği Tampax'a güvenmeye karar verdi. Saunders, Newsweek'e yaptığı açıklamada, "Dürüst olmak gerekirse bu fikrin nasıl aklıma geldiğinden emin değilim" dedi ve ekledi: "Gerçekten cevap vereceklerini düşünmemiştim, bu da durumu olduğundan daha da komik hale getirdi!"

Haberin Devamı

Saunders, Tampax'a attığı e-postada, paketin üzerindeki kodun ne için olduğunu sordu ve tamponun ne zaman üretildiğini anlamanın bir yolu olup olmadığını öğrenmek istedi. "Erkek arkadaşımın çekmecesinde buldum, bu yüzden biraz araştırma yapıyorum" diyerek şirkete araştırmasının amacını açıkladı.

Sevgilisinin odasında buldukları şoke etti 4 milyondan fazla izlendi...

Pek çok kişiyi şaşırtan Tampax, e-postayı çok geçmeden cevaplayarak üretim tarihi ile ilgili detayları Lois'e verdi. Grace adlı bir Tampax çalışanı, "Paket üzerindeki kod üretim kodudur ve tamponların üretildiği tarihi gösterir. Verdiğiniz koda göre fotoğraftaki tampon 11 Aralık 2019'da yapılmış" diye yazdı. Ardından, kodun ilk dört hanesiyle üretim tarihini deşifre etmek için kodun nasıl kullanılabileceğini ayrıntılı olarak anlattı. İlk harf yılın sonudur ve sonraki üçü tarihi belirtir, 124 ise yılın 124. günü anlamına gelir, yani 4 Mayıs. Grace, tamponların ne kadar dayandığına ve raf ömründen sonra kullanılmaları gerekip gerekmediğine dair bilgi vermeyi ise istemedi.

Sevgilisinin odasında buldukları şoke etti 4 milyondan fazla izlendi...

'ONU BİRAZ TERLETMEK İSTEDİM'

Saunders Newsweek'e yaptığı açıklamada, "Videoyu çektiğimde çok komik buldum" dedi ve ekledi: "Mizahın her zaman büyük bir parçası olduğu çok iyi bir ilişkimiz var. Tepkim, Fin'i biraz sarsmak ve onu terletmek içindi ama asla ciddi ya da kötü niyetli olmadı!"

Haberin Devamı

İlk videonun sosyal medyada viral olmasından sonra, Saunders tam olarak ne olduğunu detaylandıran bir takip videosu yayınladı.

Genç kadın, "İlk kez Fin'in evindeydim ve özellikle bir şey aramıyordum. Yataktan geriye doğru sarkarken gardırobun altını görebiliyordum ve 'Bu da ne böyle' dedim" diye konuştu.

Sevgilisinin odasında buldukları şoke etti 4 milyondan fazla izlendi...

Ne olduğunu anlamak için uzanan Lois, gardırobun altındakinin bir maskara ve tampon olduğunu gördü. Sevgilisi ile yüzleşip bunların kime ait olduğunu sorduğunda ise bu odada daha önce hiçbir kadını ağırlamadığı cevabını aldı. Lois işte o zaman, "Pekala, sanırım bu işi kendi yöntemlerimle çözmem gerekecek" diye düşündü.

Üretim tarihini öğrenmek için maskara kodunu bir siteye koymaya çalıştı ama işe yaramadı. "Tamponun yan tarafında bir kod vardı" diyen Lois, internette bunun ne anlama geldiğine dair bilgi bulamayınca "Öyleyse Tampax'a e-posta göndereceğim" diye düşündü.

Sevgilisinin odasında buldukları şoke etti 4 milyondan fazla izlendi...

ESKİ KİRACININ ÇIKTI

Saunders, hem kendisinin hem de Fin'in Tampax'a gönderdiği mesajları şaka olarak gördüklerini söyledi. Erkek arkadaşı Fin, Lois'e yaptığı keşfin bir önceki kiracılara ait olabileceğini söyledi. Lois ise, "Bunu asla tam olarak bilemeyeceğiz ama ben Fin'e inanıyorum" diyerek sevgilisine destek verdiğini ve güvendiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Lois, Newsweek'e yaptığı açıklamada, sosyal medyadan karışık tepkiler aldığını söyledi ve "Çeşitli tepkiler oldu. Birincisi, beni tanıyan arkadaşlarım ve ailem nasıl biri olduğumu biliyor ve bunun bir şaka olduğunu biliyorlar, bu yüzden komik buluyorlar" diye ekledi. Ancak kendisini tanımayanların, onun Fin'in gardırobunun altına bilinçli olarak baktığını ve evini karıştırdığını düşündüklerini ifade eden Lois, "Benim garip biri olduğumu düşünenler oldu ama genellikle insanlar bunun bir şaka olduğunu anladı ve olayları komik buldular" dedi.

Sevgilisinin odasında buldukları şoke etti 4 milyondan fazla izlendi...

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

TikTok videosu milyonlarca kez izlenirken, Saunders'ın hareketleri "aşırı" ve "gülünç" bulundu. Çoğu sosyal medya kullanıcısı ise Tampax'ta çalışan Grace'in işine olan bağlılığı ve kibarlığına övgüler yağdırdı. Bir sosyal medya kullanıcısı, Grace'e zam yapılması çağrısında bulundu ve "Tampax'taki Grace maaş artışını hak ediyor" diye yazdı.

Haberin Devamı

Lois ve Fin mutlu bir ilişki yaşıyor ve çift birbirine sonuna kadar güvendiklerini söylüyor.