Dünya Uçağın koridoruna pisleyen köpek acil iniş yaptırdı! 'Koku bir türlü geçmedi'

Uçağın koridoruna pisleyen köpek acil iniş yaptırdı! 'Koku bir türlü geçmedi'

10.04.2024 - 11:13 | Son Güncellenme:

First class'taki bir köpeğin uçağın koridoruna dışkısını yapması üzerine başka bir havalimanına iniş yapmak zorunda kaldı. Sosyal medyada yapılan yorumlara göre, koku 'bir türlü geçmedi'.

Uçağın koridoruna pisleyen köpek acil iniş yaptırdı Koku bir türlü geçmedi

Houston-Seattle arasında sefer yapan United Airlines uçağında diğer yolcularla birlikte, 'dört ayaklı yolcu' da kabinde seyahat ediyordu. Evcil hayvan koridora pislemesinin ardından, Dallas'a beklenmedik bir iniş yapılmasına yol açtı.

Haberin Devamı

Olay ilk olarak sosyal medya sitesi Reddit'teki kullanıcılar arasında konuşuldu. Daha sonra United Airlines, Business Insider'a olayın gerçekleştiğini doğruladı. Bir kullanıcı, köpeğin uçağın first class bölümünde 'altına kaçırdığını' ve bunun da uçağın Dallas Fort Worth Uluslararası Havalimanı'na doğru yön değiştirmesine sebep olduğunu yazdı.

Uçağın koridoruna pisleyen köpek acil iniş yaptırdı Koku bir türlü geçmedi

'YOLCULARIN İŞTAHI KAÇMIŞ OLABİLİR'

Kullanıcı, personelin dışkıyı temizlemek için iki saatten daha fazla zaman harcadığını ileri sürdü. Yanı sıra, olaydan sonra first class'taki tuvaletin kullanılamaz hale geldiğinin belirtildiğini ve yerde geçirilen zaman sebebiyle uçaktaki yiyeceklerin de bozulduğunu dolayısıyla kendilerine sadece birkaç atıştırmalık kaldığını da ekledi.

Haberin Devamı

Kullanıcı ayrıca, kokunun 'bir türlü geçmediğinin' de altını çizdi. İngiliz basını bunun, bazı yolcuların iştahını kaçırmış olabileceği yorumunu yaptı. United Airlines'da evcil kedi veya köpekleriyle seyahat etmeyi planlayan yolcuların uyması gerekli olan bir dizi kural ve düzenleme bulunuyor. 

Havayolu firmasının internet sitesinde, uçuş sırasında rehber hayvanlar hariç tüm evcil hayvanların, kapısı kapalı olacak şekilde taşıma çantalarında ve her zaman yolcuların koltuklarının altında kalması gerektiği yazılı.
Yanı sıra tüylü dostlarınızı uçuşa dahil etmenin ekstra ücretleri de var, ayrıca tüm destinasyonlara evcil hayvanınızla uçmanıza izin verilmiyor.

DAHA ÖNCE DE YAŞANDI

Geçtiğimiz ay bir başka United Airlines uçuşunda bir şivava (Chihuahua) cinsi bir köpek, koltuklara ve yere pisledikten sonra devasa karmaşaya sebep olmuştu. 5 Şubat'ta Portland seferinde kayıtlara geçen olayda, uçuşun çoğunda taşıma çantasının içindeydi ancak iddiaya göre sahibi köpeğin huzursuz olduğunu görünce onu çantasından çıkardı.

Bahsi geçen olayda kabin görevlileri pisliği temizleyebilmişti. Böylece acil iniş yapılmasına gerek kalmamıştı. Köpeğin yakın çevresinde oturan bazı yolculara ise, yaşananlardan sonra seyahat çeki verilmişti.