Dünya Yalan Rüzgarı'nın ünlü oyuncusu Jerry Douglas hayatını kaybetti!

Yalan Rüzgarı'nın ünlü oyuncusu Jerry Douglas hayatını kaybetti!

12.11.2021 - 11:29 | Son Güncellenme:

Türkiye'de bir döneme damgasını vuran 'Yalan Rüzgarı' dizisinin yıldızlarından Jerry Douglas, 88 yaşında yaşamını yitirdi.

Yalan Rüzgarının ünlü oyuncusu Jerry Douglas hayatını kaybetti

Türkiye'de 'Yalan Rüzgarı' adıyla yayınlanan ve 90'lı yılların en popüler dizilerinden biri olan "The Young and the Restless"ta 'John Abbott' karakterine hayat veren Jerry Douglas, 88 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Douglas'ın ölüm nedeni açıklanmadı.

Yalan Rüzgarının ünlü oyuncusu Jerry Douglas hayatını kaybetti

DİZİDE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

CNN International'ın aktardığına göre, 1982 yılında rol almaya başladığı dünyaca ünlü pembe dizide 2006 yılına kadar ana karakterler arasında yer alan John Abbott karakteri, o yıl yaşam desteğinin kesilmesiyle dizide öldürülmüştü. Douglas, karakterin hayaleti olarak ara ara dizide görülmeye devam etti. Canlandırdığı karakter en son 2016'da görülmüştü.

Douglas, Massachusetts'te doğdu ve futbola olan yeteneği ona Brandeis Üniversitesi'ne burs kazandırdı. Oyunculuğa devam etmek için hukuk fakültesini yarıda bıraktı. 1961'de "Blast of Silence" filminde bir gangsteri canlandırdı.

Douglas, "The Untouchables", "The Donna Reed Show", "Gunsmoke", "Mommie Dearest" ve "JFK" gibi birçok televizyon dizisi ve filmde rol aldı. Ancak onu tüm dünyaya tanıtan Yalan Rüzgarı'ndaki rolü oldu.

Yalan Rüzgarının ünlü oyuncusu Jerry Douglas hayatını kaybetti