Ege ‘Ayaklarımız yere sağlam basıyor’

‘Ayaklarımız yere sağlam basıyor’

05.01.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk yarısını 41 puan ve averajla lider tamamlayan Bucaspor 1928’de Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar değerlendirmelerde bulundu.

‘Ayaklarımız yere sağlam basıyor’

Sarı lacivertlilerin deneyimli teknik adamı, “Ayaklarımız yere sağlam basıyor. İyi bir futbolcu grubumuz var. Takımın içinde arkadaşlığımız çok iyi. Camia olarak bütünleşmiş durumdayız. Bucaspor olarak sezon sonunda ipi göğüsleyeceğimizden eminiz” dedi.

Haberin Devamı

Dumlupınar, “Başkanımız Cihan Aktaş’a çok teşekkür etmek istiyorum, bize çok konforlu çalışma ortamı sağlıyor. İkinci yarı zorlu ve çetin geçecek. Oyuncu arkadaşlarımızla beraber camia olarak her şeyimizle lige hazır bir şekilde başlayıp en kısa sürede 1. Lig biletini almak istiyoruz” yorumunu yaptı.

‘Ayaklarımız yere sağlam basıyor’

Kaf Kaf, hata yapmadı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta devre arasında ikinci hazırlık maçını 2. Grup’ta Play Off hattında yer alan Ayvalıkgücü Belediyespor’la oynayan Karşıyaka, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Devre arasında ilk özel sınavında 2. Lig temsilcisi Somaspor’la 3-3 berabere kalan Kaf Kaf’ın gollerini Fatih Taşdelen ve Mustafa Durgun ile Metin attı. Karşıyaka, ara transfer döneminde Ali Say’dan sonra anlaşma sağladığı Fethiyespor’dan 21 yaşındaki orta saha Burak Başkaya’yla da sözleşme imzaladı. Burak ilk yarıda Fethiyespor’da 2. Lig’de 17 maçta forma giyerek 4 gol atmıştı.