Ege Bucaspor’dan kadına şiddete tepki

Bucaspor’dan kadına şiddete tepki

16.09.2022 - 04:04 | Son Güncellenme:

Bucaspor 1928’li futbolcular, Aile ve Sosyal Hizmetler ve İçişleri Bakanlığı işbirliğinde yürütülen Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelenin etkin ve etkili sürdürülebilmesine yönelik farkındalık oluşturmak için, “Kadına El Kalkamaz” sloganı çerçevesinde projeye destek verdi

Bucaspor’dan kadına şiddete tepki

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta evinde Ankara Demirspor’u ağırlayan Bucaspor 1928, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı iş birliğinde yürütülen; Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelenin etkin ve etkili sürdürülebilmesine yönelik farkındalık oluşturmak için, “Kadına El Kalkamaz” sloganı çerçevesinde Bucaspor 1928’li futbolcular, Ankara Demirspor’la karşılaştığı randevu öncesi açtığı pankartla destek verdi.

Haberin Devamı

Bucaspor 1928’de Başkan Cihan Aktaş, “Kadına uygulanan şiddet bitmediği, kadın cinayetleri durdurulamadığı sürece ne barış kalıcı olacak ne de huzur. Biz Buca ailesi olarak kadınlarımızın şiddete maruz kalmadıkları bir ortam oluşturmak için verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla ve hassasiyetle sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Erhan Çelenk fırtınalar estiriyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta evinde Ankara Demirspor’u, Erhan Çelenk’in golüyle 1-0 yenen Bucaspor 1928, büyük mutluluk yaşadı.

Bu sezonun ilk haftası öncesi Manisa Futbol Kulübü’nden gelen deneyimli futbolcu Erhan Çelenk, attığı gollerle takımına yine hayat verdi.

Erhan, önceki hafta iç sahada 2-1 kazanılan Etimesgut Belediyespor karşılaşmasının 90+8. dakikasında frikikten ağları sarsıp takımına galibiyeti getiren isim olmuştu.

Haberin Devamı

Ankara Demirspor maçında da 79. dakikada sahne alan Erhan Çelenk, fileleri havalandırarak galibiyetin başmimarı oldu. Grupta 4 maçta yenilgisiz 8 puana ulaşan Bucaspor 1928, iki galibiyetini de Erhan’ın attığı gollerle alıp, tecrübeli futbolcusunun ayağından 6 puanı hanesine yazdırdı.