Ege Ekol Ailesi piknikte

Ekol Ailesi piknikte

11.05.2017 - 03:53 | Son Güncellenme:

Çiçekli Köy Tabiat Parkı’nda yapılan geleneksel Ekol Bahar Şenliği’ne 1000 kişi katıldı. Ev sahibi Dr. Mehmet Baz ve eşi Figen Baz, 10 yıllık personele plaket takdim etti

Ekol Ailesi piknikte

Ekol Hastaneleri çalışanları ve aileleri, Geleneksel Ekol Bahar Şenliği’nde bir araya geldi. Şenlik, Çiçekliköy Tabiat Parkı’nda gerçekleştirildi. İzmir’in sevilen ismi şovmen Mikrop da şenliğe renk kattı. Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz ve eşi Figen Baz’ın ev sahipliğinde yapılan eğlence dolu etkinliğe, doktorlar, hemşireler, hastane çalışanları ve ailelerinden oluşan yaklaşık 1000 kişi katıldı. Şenlik, çeşitli yarışmalarla, müzik eşliğinde danslarla, halaylarla renklendi.

Haberin Devamı

Sürekli büyüyoruz

Eğlenceyi doyasıya yaşayan Ekol Ailesi, yılın yorgunluğunu attı. Kahvaltı ve açık büfe yemeklerinin yer aldığı bahar şenliğinde ayrıca kahve, lokma, dondurma ve pamuk şekeri gibi ikramlar da yapıldı. Ekol Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz, “Her yıl Ekol ailesi olarak giderek daha da büyüyoruz. Bundan büyük mutluluk duyuyorum” dedi. Şenlikte, Ekol Hastaneleri’nde 10. yılını dolduran çalışanlara başarı plaketleri sunuldu. Opr. Dr. Mehmet Baz’ın eşi Figen Baz da yeni doğan bebeklere günün anısına altın hediye etti.

Ekol Ailesi piknikte

Ekol Ailesi piknikte