Eğitim 4A Hizmet Dökümü Nedir, Nasıl Sorgulanır? Sgk 4A Hizmet Dökümü Nasıl Alınır?

4A Hizmet Dökümü Nedir, Nasıl Sorgulanır? Sgk 4A Hizmet Dökümü Nasıl Alınır?

18.03.2021 - 16:02 | Son Güncellenme:

İnsan hayatını devam ettirebilmek için çalışmak zorundadır. Ayrıca bu çalışma döneminde ve gelecek zamanda kendini güvenceye almak ister. SGK geleceği teminat altına almak ve yaşam boyunca sağlık hizmetlerinden yararlanma imkanı da sunar. SGK güvencesi ile çalışanlar, haklarını öğrenmek de ister. 4a hizmet dökümü de bu yüzden sıkça araştırılan ve internet üzerinde aratılan bir konudur. Sizler için bu konu hakkında bilgileri derledik.

4A Hizmet Dökümü Nedir, Nasıl Sorgulanır Sgk 4A Hizmet Dökümü Nasıl Alınır

4A hizmet dökümü SGK ile ilgili bir terimdir. SGK'na bağlı herkes bu hizmeti sorgulatarak bilgi edinebilir. Bu hizmetin ne için kullanıldığını bilmek kişiye fayda sağlar.

4A Hizmet Dökümü Nedir, Nasıl Sorgulanır?

4A hizmet dökümü, her sigortalı çalışanın ulaşabileceği bir hizmettir. Bu hizmet dökümü üzerinden sigorta bilgisi, ilk sigorta başlangıç tarihi ve işe giriş çıkış tarihlerine, prim bilgisi gibi sigorta hakkındaki bütün bilgilere ulaşabilirsiniz.

SGK 4A Hizmet Dökümü Nasıl Alınır?

4A hizmet dökümü sorgulamak e-devlet sistemi sayesinde artık çok kolay bir şekilde gerçekleşmektedir E-devlet üzerinde SGK birimine giriş yaparak 4A hizmet dökümünü seçerek bilgilerinizi sorgulatabilir ve çıktı olarak alabilirsiniz.