Ekonomi Denizbank ile Turkcell çiftçi için hasatta buluştu

Denizbank ile Turkcell çiftçi için hasatta buluştu

09.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Denizbank ile Turkcell tarımsal üreticilerin hayatını kolaylaştıracak bir iş birliğine imza attı.

Denizbank ile Turkcell çiftçi için hasatta buluştu

İş birliği kapsamında, Turkcell’li tarımsal üreticiler, faturalarını Denizbank Üretici Kart ile hasada kadar faizsiz erteleme imkânına kavuşuyor.
Düzenli gelirleri olmaması nedeniyle aylık ödeme yapmakta zorluk çeken üreticiler için büyük bir kolaylık sağlayan iş birliği, üreticilere yıllık 600 TL’ye kadar cep telefonu faturalarını hasada kadar erteleyip, toplam borcunu hasat vadesinde Üretici Kart ile faizsiz ödeme avantajı sağlıyor.
Çiftçiler böylece cep telefonlarını ihtiyaç duydukları her zaman kullanırken, ödemelerini hasat zamanında gelir elde ettikleri dönemde gerçekleştirebilecekler.

Hedef, kaliteli hizmet
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Türkiye’nin her yerinde tarımsal faaliyetleri için bankacılık hizmetine ihtiyaç duyan üreticilere Denizbank farkıyla kaliteli hizmet götürmeyi hedeflediklerini söyledi.
Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ise “Teknoloji hayatımızın her alanını ciddi anlamda dönüştürüyor. Biz güçlü altyapımız ve teknolojideki uzmanlığımız ile bu dönüşümde öncü bir rol üstleniyor, finanstan sağlığa, eğitimden tarıma birçok alanda geliştirdiğimiz çözümlerle farklı kesimlerin hayatını kolaylaştırıyoruz” dedi.