Ekonomi Mobil bankayı yeniledi

Mobil bankayı yeniledi

04.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

VakıfBank, mobil bankacılık uygulamasını baştan aşağı yenilediğini duyurdu. Bankadan yapılan açıklamaya göre, dönüşüm sürecinin merkezine dijitalleşmeyi koyan VakıfBank, 3.5 milyona yakın kullanıcısı bulunan mobil bankacılık uygulamasını “müşteri odaklı” yaklaşımla güncelledi.

Mobil bankayı yeniledi

Mobil cihazlarında IOS 10 ve Android 5 ile daha üst sürümleri kullanan VakıfBank müşterilerinin hizmetine sunulan yeni uygulama, kullanıcılarının daha hızlı ve rahat işlem yapabilmelerine imkan tanıyor.

Haberin Devamı

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı İlker Yeşil, “Dijitalleşen müşteri, tüm finansal hizmetleri dijital kanallardan hızlı, kolay, her an ve her yerden almak istiyor. ‘Mobil bankacılık’, şüphesiz dijital bankacılık anlayışının en önemli kanallarından biri, ‘cebinizde taşıdığınız bir banka’. VakıfBank Mobil’i tamamen yenileyerek müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz. Müşterimizin ‘yanındaki güç’ olma sorumluluğumuzla, 3.5 milyona yakın kullanıcısı bulunan mobil bankacılık uygulamamızı sürekli olarak yenilikçi çözümlerle geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.