Ekonomi Vodafone’un İngiltere’deki projesini Mikrolink yapacak

Vodafone’un İngiltere’deki projesini Mikrolink yapacak

09.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vodafone, İngiltere’de ilk defa bir Türk şirketiyle çalışacak.

Vodafone’un İngiltere’deki  projesini Mikrolink yapacak

 Vodafone, İngiltere’de metrolar, gösteri alanları, futbol sahaları gibi büyük ve kapalı alanlar için anahtar teslim kapsama ve iletişim çözümlerinde Mikrolink ile çalışmayı tercih etti. Mikrolink’in, çatısı altında bulunduğu Açık Holding’in CEO’su Yüksel Açık konuyla ilgili şu bilgiyi verdi:

Haberin Devamı

“Mikrolink, telekom ve bilişim alanında faaliyet gösteren ve holdingin amiral gemisi olarak konumladığımız öncü firmamız. Avrupa’da süregelen faaliyetlerimiz içerisinde önemli bir yeri olacak Vodafone İngiltere IBS Projesi, uygulamak için heyecan duyduğumuz özel bir proje. Açık Holding ve Mikrolink olarak kesintisiz hizmet anlayışımızla Türkiye’de ve dünyada hayatı iyileştiren projelerimizle fark yaratacak ve yatırımlarımızı da bu yönde şekillendirmeye devam edeceğiz.”

Projenin geliştiricisi ve İngiltere ekibinin yöneticisi Mikrolink Genel Müdür Yardımcısı Doğan Eraslan da, “Bir yıldır üzerine titizlikle çalıştığımız projede kalitemizin Vodafone tarafından tercih edilmesi bizim için son derece önemli. 50 kişiden oluşan mühendis ekibimizle en iyi hizmeti vermek için çalışmalara başladık” dedi.