Gündem 23 Kasım TV 8 yayın akışı listesi!

23 Kasım TV 8 yayın akışı listesi!

23.11.2016 - 11:26 | Son Güncellenme:

TV8 yayın akışı bugün de dolu dolu. TV 8'de bugün yer alacak tüm programları TV 8 yayın akışında yer almakta.

23 Kasım TV 8 yayın akışı listesi

23 Kasım TV8 yayın akışında bulunan program, film ve çizgi film ve birçok programı sizler için bir araya getirdik. İçeriğimizin devamında 23 Kasım TV8 yayın akışına ait detaylı bilgilere sahip olabilir ve gün içerisinde TV8 yayın akışının ne olduğunu öğrenebileceksiniz.TV8 yayın akışı düzenli olarak kanalın internet sitesinden yayınlanmaktadır. 23 kasım TV8 yayın akışında eğlence programları, magazin programları ve çocuklar için çizgi filmler yer alıyor. Tv8 yayın akışının detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

23 Kasım TV8 Yayın Akışında Neler Var?

23 kasım TV8 yayın akışı, tüm TV8 izleyicilerini güne eğlenceli bir şekilde başlatıyor. Her gün olduğu gibi saat 07:00'de eski var mısın yok musun yarışmacısı Furkan DEDE'nin sunumuyla, komik ve ilginç videoların paylaşıldığı Oynat Bakalım 23 kasım TV8 yayın akışında yer alıyor.

aşa ile Koca Ayı isimli çocuk animasyon filmi. Maşa ile Koca ayının aralarındaki eğlenceli maceraların yer aldığı film saat 08:15'te yayında olacak.

Aramızda Kalmasın, Jess Molho, Funda Özkalyoncu ve Sena Keçeli'nin sunuculuğunu üstlendiği programda, ünlü konuklarla birlikte gündeme dair ve gündem dışı bir çok konu konuşuluyor, program saat 08:30 canlı yayınla karşınızda olacak.

Haberin Devamı

23 kasım TV8 yayın akışında yer alan bir diğer program da Yılmaz Morgül'le Mutlu Günler. Henüz geçtiğimiz hafta yayınlanmaya başlayan program, Yılmaz Morgül'ün kendine has tarzı ile hafta içi her gün saat 10:30'da canlı yayınla Tv8 ekranlarında oalcak.. güne eğlenceli bir giriş yapmak için Tv8 ekranlarında olun. Tv8 yayın akışında yer alan beğenilen programlardan bir tanesi de ünlü Türk mimar Selim YUHAY'IN sunumuyla Güle Güle Oturun 13:00'te 36. bölümüyle birlikte yayında olacak. Her hafta bir eve konuk olan mimar, kendine özgü tasarımlarıyla evleri yenilemeye devam ediyor, bakalım bu hafta Selim Yuhay yetenekleriyle bir evi daha nasıl yenileyecek.

Heyecanla beklenen bir program yeni sezonuyla bugünden itibaren bomba gibi bir giriş yapıyor. İşte Benim Stilim saat 15:00'te yayında olacak! Yine Öykü Serter'in sunumuyla yayında olacak programın jüriliğini, Kemal Doğulu, İvana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz yapıyor. Yeni sezona bomba gibi giren programın 3. bölümü yayında olacak.

23 kasım TV8 yayın akışında saat 20:00'de herkesin çok sevdiği 3 Adam yayında olacak. Sunuculuğunu 3 eski arkadaş, Eser Yenerler, İbrahim Büyükak ve Oğuzdan Koç'un yaptığı 3 Adam'a bu hafta Hadise, Derya Uluğ, Çakallarla Dans 4 oyuncularından Şevket Çoruh ve İlker Ayrık konuk olacak.