Gündem 46 Yok Olan 12. son bölümde neler yaşandı? - izle

46 Yok Olan 12. son bölümde neler yaşandı? - izle

16.06.2016 - 10:49 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi 46 Yok Olan yayınlanan son bölümü ile ekranlara kilitlemeyi başardı. Daha sonra 46 Yok Olan 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte 46 Yok Olan ile ilgili merak edilen detaylar...

46 Yok Olan 12. son bölümde neler yaşandı - izle

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu Yasemin Allen ve Melis Birkan'ın rol aldığı 46 Yok Olan büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Yapımcılığını Nunova Film'in üstlendiği yönetmenliğini Serdar Akar yaptığı 46 Yok Olan izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Haberin Devamı

46 YOK OLAN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

46 YOK OLAN 12. BÖLÜM FRAGMANI

46 YOK OLAN YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Murat, hipnozun etkisiyle yaptıklarını bir bir anlatır. Ceyla ise Murat’ın itirafını duyunca şok olur. Murat, kendisi için çemberin daraldığını fark etse de hem babasının öldürülmesindeki sır perdesinin aralanması hem de Ezo için mücadele etmekten vazgeçmez. Altan, Murat’ın Yıldız ile bağlantısından gittikçe şüphelenmeye başlamıştır. Durumun farkında olan Yıldız çareyi kaçmakta bulur. Bu sırada Altan’ın adamı Semih’in yakalanması an meselesidir.

Selin’in de katılacağı heyecanlı operasyonda neler yaşanacak? Doktor Ömer, Sude ve Ceyla, Ezo ile ilgili çok önemli bir karar alacaklar.

46 YOK OLAN OYUNCULAR

Haberin Devamı

Murat- Erdal Beşikçioğlu
Selin- Yasemin Allen
Ceyla- Melis Birkan
Doğan- Saygın Soysal
Salim- Berkan Şal
Ferit- Metin Belgin
Ezo- Ayça Eren
Sude- Selin Uludoğan

Yazarlar