Gündem Ankara'da 15 Ocak'ta okullar tatil mi? Ankara Valiliği'nden açıklama yapıldı mı?

Ankara'da 15 Ocak'ta okullar tatil mi? Ankara Valiliği'nden açıklama yapıldı mı?

14.01.2018 - 20:38 | Son Güncellenme:

Ankara'da okullar tatil mi sorusu ile ilgili aramalar sürüyor. Binlerce Ankaralı öğrenci, yarın okulların tatil olup olmadığını ve Ankara Valiliği'nden açıklama yapılıp yapılmadığını araştırıyor. İşte detaylar...

Ankarada 15 Ocakta okullar tatil mi Ankara Valiliğinden açıklama yapıldı mı

Ankara'da kar yağışının başlamasının ardından gözler Ankara'da okullar yarın tatil mi sorusunun cevabına çevrildi. Ankara Valiliği'nin tatil ile ilgili açıklama yapıp yapmadığı da merak konusu. İşte Ankara'da yarın okullar tatil mi ve Ankara Valiliği açıklama yaptı mı sorularının cevapları!

ANKARA'DA OKULLAR YARIN TATİL Mİ?

Ankara'da gün itibariyle kar yağışının başlamasıın ardından okulların tatil olup olmayacağı büyük merak konusu oldu. Öğrenciler sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerini dile getiriyor. Edinilen bilgiye göre kar yağışı devam etmesine rağmen henüz Ankara'da okullar yarın tatil edilmedi.

ANKARA VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI MI?

Ankara'daki kar yağışı sonrası gözler Ankara Valiliği'ne çevrildi. Ankara Valiliği ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ankara Valiliği'nin açıklama yapması durumunda açıklamayı haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.