Gündem AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? 18-19 Ocak AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? 18-19 Ocak AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

18.01.2020 - 15:01 | Son Güncellenme:

AÖF güz dönemi final sınavlarının ilk iki oturumu bugün gerçekleştirildi. AÖF güz dönemi final sınavlarının tamamlanmasının ardından gözler sınav soru ve cevaplarına çevrildi. 19 Ocak (Yarın) gerçekleştirilecek olan iki oturumun ardından tamamlanacak olan AÖF sınavlarına katılan adaylar sınav soru ve cevaplarının yanı sıra sınav sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağını merak ediyor. Peki AÖF güz dönemi final sınav soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak? Sonuç açıklama tarihi belli oldu mu?

AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı mı 18-19 Ocak AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır

18-19 Ocak tarihleri arasında dört farklı oturumda gerçekleştirilecek olan AÖF final sınavlarının ilk oturumu tamamlandı. 09:30'da başlayan ilk oturumun sona ermesinin ardından ikinci oturuma dahil olan adaylar sınavlarda ter dökmeye devam ediyor. Her ders için 20 soru sorulacak olan AÖF final sınavlarında adaylara tanınacak olan süre 30 dakika olarak açıklandı. 19 Ocak (Yarın) gerçekleştirilecek olan son iki oturumun ardından Açıköğretim Fakütesi sınav maratonu sona erecek. Peki AÖF sınav soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak?

Haberin Devamı

AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANIR?

AÖF sınav soru ve cevaplarının yarın gerçekleştirilecek olan iki oturumun ardından açıklanması bekleniyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

AÖF sınav sonuçlarına ilişkin Rektör Yardımcısı ve AÖF Dekan Vekili Prof. Dr. Selim Başar tarafından yapılan açıklamada AÖF sınav sonuçlarının ilk sınavlarda olduğu gibi final sınavlarının ardından da kısa süre içerisinde açıklayacaklarını duyurdu. AÖF öğrencilerinin sınav sonuçlarının kısa süre içerisinde açıklanması bekleyebilir açıklamasında bulunan Rektör Yardımcısı ve AÖF Dekan Vekili Prof. Dr. Selim Başar 5 gün içerisinde sınav sonuçlarını adayların erişimine açacakları bilgisini sundu.