Gündem Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

13.01.2017 - 10:28 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz 26. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz ekrana gelen son bölümde Hayat ve Murat arasında yaşanan kavga yerini aşk ve aile kavramına bıraktı. Peki Aşk Laftan Anlamaz 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ekranların merakla beklenen dizisi Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dün akşam ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz 26. son bölümünde bu hafta bir anlık öfkenin Hayat ve Murat’ı sonsuza kadar birbirinden ayırma noktasına gelmesi ikisinin ilişkisinde yeni bir çığır açar. Murat bir daha asla Hayat’ın elini bırakmayacaktır. Bu kötü olay onarılmaz hale gelen evlilikleri için yeni bir ilaçtır belki de… Barışmanın ve yeniden el ele yürümenin ilacı. Ancak öte tarafta ikisinin de habersiz olduğu bir düşman sinsi planlarını uygulamaya koymuştur. Murat ve Hayat’ı cevabı zor sorular beklemektedir. Haşmet Dede'nin yokluğunda Emine’lerin evine musallat olan bir yabancı hepsinin huzurunu kaçıracaktır.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 26. BÖLÜM - TIKLA İZLE

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümünde Hayat’ı kollarında baygın bir vaziyette hastaneye yetiştiren Murat, ona yaptıklarını hatırladıkça büyük bir pişmanlık duyar. Öte yandan Hayat’a takıntılı bir ilgi duyan Emre, son hamlesiyle Murat’a öldürücü bir hamle yapmaya hazırlanır ve bu hamleyi kısa sürede gerçekleştirir. Babasının şirkete başka bir ismi ortak ettiği haberini alan Murat, bu gizemli ortağın kim olduğunu sorgularken hazırlıksız olduğu bir anda Emre’yi karşısında bulur. Yeni ortağı, Hayat ile ilişkisinin bozulmasına neden olan Emre’nin ta kendisidir.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 26. BÖLÜM FRAGMANI



Büşra Develi'den 'öpüşme sahnesi' açıklaması

Oyuncu Büşra Develi, ‘Aşktan Laftan Anlamaz’ dizisinde Hande Erçel ile başrolü paylaşan sevgilisi Burak Deniz ile Erçel'in öpüşme sahnesini değerlendirdi.

Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Haberin Devamı

Büşra Develi, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Burak Deniz’le ilgili yaptığı açıklamayla yeni bir tartışma başlatacağa banziyor.

"ROMANTİZM HİSSETMEMİŞTİM"

Sözcü'nün haberine göre; Büşra Develi, ‘Aşktan Laftan Anlamaz’ dizisinde Hande Erçel ile başrolü paylaşan Burak Deniz’i kıskandığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Öpüşme sahneleri hakkında konuşan Develi, "Öpüşme sahnesi çekimlerinde bir oyuncunun karşısındaki oyuncuya bir şeyler hissetmesi mümkün değil. Burak aşık olduğum adam. Buna rağmen aynı dizide oynarken öpüşme sahnesinde romantizm hissetmemiştim. Eğer orada öyle bir şey hissedersen rolünü yapamıyorsun demektir. Çünkü bunlar ayrı dinamikler" ifadelerini kullandı.