Gündem Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı! - İzle

Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı! - İzle

12.08.2016 - 16:28 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz'dan 8. bölüm için süpriz yeni fragman yayında. Ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz 7. son bölüm ardından 8. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İzleyenleri ekrana kilitleyen Show Tv ekranının romantik komedi dizisi Aşk Laftan Anlamaz 8. yeni bölüm fragmanı ve merak edile detaylar haberimizde...

Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı - İzle

Aşk Laftan Anlamaz son yayınlanan 7. bölümde yine heyecan doruktaydı. Hayat ve Murat arasında yaşananlar Aşk Laftan Anlamaz 7. bölümüne damga vurdu. Aşk Laftan Anlamaz ekrana gelen son bölüm ardından 8. yeni bölüm fragmanıda yayınlandı. Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz dizisinin başrollerinde ise; Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Aşk Laftan Anlamaz her Çarşamba saat 20:00'de Show Tv'de!

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"Aşk Laftan Anlamaz"da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı "Murat Sarsılmaz" olarak izleyiciyle buluşuyor. Hande Erçel, dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan "Hayat", bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 8. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ DİZİSİ 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz'da; Hayat Murat'ı Didem'le, Murat da Hayat'ı Cenk'le gördükten sonra aralarında buzdan duvarlar örülür. Üstelik Hayat yaşadığı kötü olayı Murat'tan saklar. Didem ve Murat'ın göl evinde çekilen samimi pozları gazeteleri doldurur.

Azime bunun üzerine heyecanlanır ve Didem'le tanışmak ister. Murat ise son derece sinirlidir ve kendini aklamaya çalışır. Sarte, konsept fikri için çalışmalara devam etmektedir. Murat ve Doruk, tasarımcılardan gelen hiçbir fikri beğenmedikleri için iş başa düşer. Tuval ve Hayat da ekibe dahil olur.

Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı - İzle

Murat, Tuval sayesinde fotoğrafları kimin basına verdiğini öğrenir. Doruk, Hayat'ın yaşadıklarını biliyordur. Bunu abisiyle paylaşıp Cenk'in gerçek yüzünü gösterecek.