Gündem BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN, 9 GÜN MÜ, uzatıldı mı 2022? Ramazan Bayramı'nda 9 gün tatil var mı?

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN, 9 GÜN MÜ, uzatıldı mı 2022? Ramazan Bayramı'nda 9 gün tatil var mı?

28.04.2022 - 01:43 | Son Güncellenme:

Bayram tatili 9 gün mü? Ramazan Bayramı'na sayılı gün kaldı. Öğrencilerin yanı sıra milyonlarca kişi 'Bayram tatili kaç gün?' sorusuna yanıt arıyor. Bu sene 2-3-4 Mayıs tarihlerine denk gelen Ramazan Bayramı'nda tatil süresi de gündemde yer alıyor. Peki, bayram tatili 9 gün oldu mu, uzatıldı mı, birleştirildi mi? İşte, 2022 Ramazan Bayramı tatili süresi...

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN, 9 GÜN MÜ, uzatıldı mı 2022 Ramazan Bayramında 9 gün tatil var mı

Bayram tatili için gözler son dakika açıklamalarında! 2022 Ramazan Bayramı ise 2 Mayıs tarihinde başlıyor. 1 Mayıs günü ise Ramazan Bayramı arefesi olarak idrak edilecek. Öncesinde bayram tatili 9 gün oldu mu, açıklama var mı merak ediliyor. 9 gün tatil için perşembe ve cuma günü de tatil ilan edilmesi gerekiyor. Peki, bayram tatili birleştirildi mi? Ramazan Bayramı'nda okullar kaç gün tatil?

Haberin Devamı

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Arefe günü - 1 Mayıs Pazar
Ramazan Bayramı 1. günü - 2 Mayıs Pazartesi
Ramazan Bayramı 2. günü - 3 Mayıs Salı
Ramazan Bayramı 3. günü - 4 Mayıs Çarşamba

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN?

Bu sene Ramazan ayı 2 Nisan'da başladı. Oruç ayının sonuna gelinirken Ramazan Bayramı için de heyecan dorukta! Bayram da 2 Mayıs - 4 Mayıs arasında eda edilecek.

Bayram tatilinin uzatılması veya birleştirilmesine yönelik henüz bir resmi açıklama yapılmadı. Bu nedenle şu an bayram tatili hafta sonu ile birlikte 30 Nisan - 4 Mayıs tarihleri arasında geçerli olabilir.