Gündem Beni Affet 944. son bölümde Kemal'ın durumu kritik! - İzle

Beni Affet 944. son bölümde Kemal'ın durumu kritik! - İzle

29.03.2016 - 08:53 | Son Güncellenme:

Beni Affet dizisi izleyenlerinin karşısına yepyeni bir bölümle gelmeye hazırlanıyor. Hafta içi her gün yayınlanan Beni Affet dizisinde yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Dün yayınlanan Beni Affet 944. son bölümde İnci tarafından vurulan ve sağlık durumu ciddiyetini koruyan Kemal, acil ameliyata alınırken, başta Bahar olmak üzere Zühre ve Osman perişan bir haldedir. Peki Beni Affet yeni bölümde neler olacak? Kemal ölecek mi?

Beni Affet 944. son bölümde Kemalın durumu kritik - İzle

Star TV'de yayınlanan dram türündeki televizyon dizisi olan Beni Affet yeni bölüm ile ekrana gelecek. 2011 yılında Show TV başlamış olup, 2012 yılında Star TV'ye transfer olan Beni Affet dizisi halen devam etmektedir. Beni Affet, hafta içi her gün 17:00 da yayınlanmaktadır. Beni Affet 944. bölüm Kemal vurulmuştu. Peki Kemal'in sağlık durumu nasıl?

Haberin Devamı

BENİ AFFET 944. SON BÖLÜM ÖZETİ

Kemal’in durumu çok kritik!

Kalbine çok yakın bir yere kurşun isabet etmiş olan Kemal’in durumu çok kritiktir. Kemal’i perişan bir halde bulan Bahar, onu acilen hastaneye yetiştirir.

Beni Affet 944. son bölümde Kemalın durumu kritik - İzle

Kader’in kendi üzerine oynadığı oyunları hisseden Neriman’ın bitmek tükenmek bilmeyen yıldırma taktikleri, bu kez yerini soğuk savaşa bırakır.

Beni Affet 944. son bölümde Kemalın durumu kritik - İzle

Feride ve Cüneyt sonunda Levent’e ulaşarak, Eylül için randevu almışlardır. Sedat ve Aziz’in yaptığı araştırmalar sonucu, doktor Ahmet’in suçsuzluğu kanıtlanarak, Feride ile ilgili tahlil sonuçlarını değiştiren kişinin Nalan’la bağlantılı olduğu ortaya çıkar.

İnci tarafından vurulan ve sağlık durumu ciddiyetini koruyan Kemal, acil ameliyata alınırken, başta Bahar olmak üzere Zühre ve Osman perişan bir haldedir. Demir ise Kemal’in ameliyatına girecek olan doktoru kötü emellerine alet etmek ister. Umut’un yalnız olmasına üzülen Sevgi ise sonunda ona uygun olduğunu düşündüğü bir gelin adayı bulmuştur.
Levent, Eylül’ün tedavisi için gereken terapilere başlamıştır. Kendini sürekli suçlayan Aziz ise Eylül’ün kazası ile bağlantısı olduğu anlaşılan Nalan’ı görmek ister. Geçmişte başını derde sokan sevgilisinin aniden ortaya çıkışı, Hasret’i nasıl etkiler? Kızı Güneş’i görmek için Kozanlar’a gelen Feride duyduğu korkunç haber ile sarsılır.

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BENİ AFFET DİZİSİNİN KONUSU

Dizinin Konusu: Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.