Gündem Bıçaklandıktan sonra, yakılarak öldürüldü

Bıçaklandıktan sonra, yakılarak öldürüldü

28.10.2008 - 17:05 | Son Güncellenme:

.

Bıçaklandıktan sonra, yakılarak öldürüldü

İZMİR'in Tire İlçesi'nde, çifti 43 yaşındaki Ünal Özer, elleri ve ayakları bağlanıp, bıçaklandıktan sonra, yakılarak öldürülmüş bulundu.

Haberin Devamı

Olay, Ayaklıkırı Köyü'nde, bugün saat 09.00 sıralarında ortaya çıktı. Sabah tarlasına giden köylüler, sazlık alanda bir erkek cesedi görerek, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, el ve ayakları telle bağlanıp, karnından bıçaklanıp, yakıldığı belirlenen cesedin Ünal Özer'e ait olduğunu belirledi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, yerdeki kan ve ayak izlerinden tarlasına gittiği öğrenilen evli, iki çocuk babası Özer'in, yolda önünü kesen kişiler tarafından el ve ayaklarının telle bağlanıp, karnından üç bıçak darbesiyle yaralandığını, ardından da sazlık alana sürüklenip, yakıldığı tespit etti. Özer'in Tire Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılan cesedi daha sonra kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, katillerin yakalanması için bölgede çalışma başattıklarını bildirdi.

Haberin Devamı

Eşinin ölüm haberini alarak sinir krizi geçiren 40 yaşındaki Fadime Özer, “Kocamın kimseye kötülüğü yoktu. Kendi halinde yaşayan, çevresinde son derece sevilen biriydi. Hangi vicdansızlar onu bu şekilde öldürebildi? Katillerini bir an önce bulunsun” diyerek, gözyaşı döktü.