Gündem Bodrum Masalı ne zaman başlayacak?

Bodrum Masalı ne zaman başlayacak?

25.07.2016 - 11:40 | Son Güncellenme:

Kanal D yaz dizisi projelerine yeni birini daha eklemek için hazırlıklara başladı. Bodrum Masalı dizisiyle şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yayınlanan ilk bölüm fragmanları ile izleyici üzerinde büyük etki yaratan Bodrum Masalı 1. bölüm ile ne zaman ekrana gelecek? Bodrum Masalı 1. bölüm fragmanları ve dizi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Bodrum Masalı ne zaman başlayacak

Kanal D’nin başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmicem İntepe'nin paylaştıkları dizisi “Bodrum Masalı” nın yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdur kaleme alıyor. Bodrum Masalı yakında Kanal D ekranında...

Haberin Devamı

BODRUM MASALI GENEL HİKAYE

Evren Ergüven pek çok büyük otele sahip, çok varlıklı ve hırslı bir adamdır. Bu hırsına yenik düşerek, yüksek risk taşıyan bir yatırım yapar ve neredeyse bir gecede iflas ederek tüm mal varlığını yitirir. Bu iflas sadece kendisini değil, yürüttüğü hayır işleriyle bilinen karısı Yıldız’ı ve varlıklı yaşama alışmış olan çocukları Ateş ve Su’yu da etkiler.

Ailenin elinde kalan tek mal varlığı, Bodrum’da bulunan ve yarı yarıya ortak oldukları bir mütevazı oteldir artık. Yıldız’ın babası ölürken oteli kızının yanı sıra, zamanında Evren ile birlikte çalışmış ama onun aksine oteli hiç terk etmemiş olan Faryalı’ya bırakmıştır.

BODRUM MASALI 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Ergüven ailesi, lüks yaşamlarını geride bırakarak, normalde yazları tatile gittikleri Bodrum’a, bu kez hayata yeniden başlamak üzere giderler. Bu değişiklik en çok süper zenginlerin gittiği bir lisede son sınıfta okuyan yüzücü Ateş’i ve aynı lisenin güzel sanatlar kısmında keman bölümünde öğrenci olan Su’yu etkiler. İki genç alıştıkları çevreden uzaklaşmakla kalmaz, aşklarını da kaybettiklerini düşünürler. Ateş ve Su, aşkın paradan üstün olduğunu anlamaları için uzun ve sancılı bir yola çıkarlar. Burada yeni dostluklar da kurarlar. Faryalı’nın erkek kardeşi Kelebek ve çocukluğundan beri hayat kavgası vermeye alışmış olan Aslı, Bodrum’da tanıştıkları ilk gençlerdir. Zaman zaman çatışsalar da Ateş ve Su mücadelenin ne demek olduğunu Kelebek ve Aslı ile keşfeder.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI 1. BÖLÜM 3. FRAGMANI

Evren, Yıldız ve Faryalı geçmişle yüzleşir, otel mücadelesinde taraf olurlar. Evren’in metresi Gözde ile kısa yoldan yeniden zengin olmak için çevirdiği oyunların karşısına, Yıldız’ın vefalı karakteri ve Faryalı’nın zaaflarından kurtulmak için verdiği mücadele dikilir.

Bodrum insanları, esnafı, zengini, fakiri ile Ergüven ailesine yeniden hayata tutunma şansı verir... Hayat onları, Bodrum’un hiç bilmedikleri tarafından sınayacaktır.

ŞEVVAL SAM KİMDİR?

Şevval Sam, 11 Kasım 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Şarkıcı Leman Sam, babası Selim Sam’dır. Şehnaz Sam adında kendinden 2 yaş büyük ablası vardır. Anne babası o altı yaşındayken ayrılmışlar. İlk ve ortaokulu Etiler’deki Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulunda okudu.

Haberin Devamı

Zincirlikuyu İnşaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi Restorasyon bölümünden mezun olmuştur. Üniversiteyi, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümünde okuyarak bitirdi.
Şevval Sam 14 yaşında fanatik bir Beşiktaşlı olarak okul gazetesi için Metin Tekin‘le röportaj yapmaya gider. Metin röportajdaki bir soru üzerine evlenmeyi düşünmediğini filan söyler. Sonra Şevval onu yemeğe davet eder. Metin de, ‘büyü de öyle gidelim’ der. Üç sene sonra flört ve ardından evlilik gerçekleşince ‘‘büyük lokma ye, büyük söz konuşma” atasözü bir kez daha doğrulanmış olur.
1993 – 1998 yılları arasında televizyon ekranlarında oynayan “Süper Baba” adlı dizideki rolüyle büyük beğeni topladı.

Bodrum Masalı ne zaman başlayacak

Şevval Sam 2006 yılında yayınladığı “Sek” adlı stüdyo albümüyle müzik kariyerine adım attı. 2007 yılında “İstanbul’s Secrets” adlı 2. Albümünü çıkardı. 2008 yılında “Karadeniz” adlı 3. stüdyo albümünü çıkardı. Şevval Sam albümünde 16 Karadeniz türküsünü baştan yorumladı.

Haberin Devamı

Şevval Sam, 2010 senesinde 70’lerin arabesk şarkılarını kendine has tarzıyla, yorumladığı “Has Arabesk” albümünü çıkardı. Arabesk müziğinin karakterine uygun olarak hiçbir elektronik enstrümanın kullanılmadığı albümde, Orhan Gencebay‘dan, Ferdi Tayfur‘a, Gülden Karaböcek‘ten, Esengül ve Müslüm Gürses‘e kadar dönemim ikon haline gelmiş arabesk sanatçılarının, arabesk tarihinde iz bırakmış, şarkılarına yer verilir.
Birçok dizide rol alan Şevval Sam, ayrıca reklam filmlerinde de rol aldı.

Şevval Sam 1993 senesinde Beşiktaş’ın Sarı Fırtına lakaplı efsane eski futbolcusu Metin Tekin ile evlendi. 1999 yılında boşandı.