Gündem Çiçero konusu nedir? Çiçero'nun oyuncular kimler? Nerede çekildi?

Çiçero konusu nedir? Çiçero'nun oyuncular kimler? Nerede çekildi?

10.01.2020 - 18:56 | Son Güncellenme:

Bu akşam yapımcılığını Mustafa Uslu'nun yaptığı Çiçero ekrana geliyor. Elyesa Bazna isimli Arnavut casusun hayatını anlatan filmin konusu ve oyuncuları şimdiden merak ediliyor. İşte filme dair bilgiler...

Çiçero konusu nedir Çiçeronun oyuncular kimler Nerede çekildi

 

Almanya'nın bozguna uğramasında etkin payı olan casus Çiçero'nun hayatını anlatan "Çiçero" adlı yerli film bu akşam ekrana geliyor. Dizinin Başrolünde Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Biricik yer alırken "Çiçero konusu nedir? Çeçero'nun oyuncular kimler? Nerede çekildi?" soruları sık sık soruluyor.

Haberin Devamı

ÇİÇERO KONUSU

Çekimleri İstanbul'da gerçekleşen Çiçero, 2. Dünya Savaşı'nın seyrini değiştiren ve Almanya'nın bozguna uğramasında etkin payı olan casus Çiçero'nun savaştaki etkisini ve savaş sonrası yaşadıklarını konu ediyor. İlyas Bazna, 2. Dünya Savaşı sırasında Ankara’daki İngiliz Büyükelçiliği’nde uşak olarak çalışmaktadır. İçeriden birçok bilgiye ulaşabilen Bazna, Almanlar için casusluk yapmaya başlar ve kendisine “Çiçero” kod adı verilir. İlyas Bazna savaşın seyrini değiştirmesine rağmen T4 uygulamasıyla engellilerin gaz odalarına gitmelerine, iğneyle uyutulmalarına engel olamaz. İlyas Bazna’nın savaştaki etkisini ve savaş sonrası yaşadıklarını beyaz perdeye yansıtacak olan filmin yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturuyor.

Haberin Devamı

ÇİÇERO FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

Erdal Beşikçioğlu
Burcu Biricik
Ertan Saban
Tamer Levent
Cem Kurtoğlu
Murat Garipağaoğlu
Altan Erkekli
Mehmet Esen
Selen Öztürk