Gündem Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan 46 yaşında hayatını kaybetti

Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan 46 yaşında hayatını kaybetti

15.01.2018 - 20:28 | Son Güncellenme:

İrlandalı ünlü rock grubu Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan 46 yaşında hayatını kaybetti. 90'lı yıllarda 'Zombie' şarkısıyla çıkış yapan rock grubu Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan'ın ölümüne ilişkin bir açıklama henüz yapılmadı.

Cranberriesin solisti Dolores ORiordan 46 yaşında hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü müzik grubu The Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan, 46 yaşında hayata gözlerini yumdu. Sanat dünyasında büyük üzüntü yaratan Dolores O'Riordan'ın ölüm nedeni ile ilgili olarak ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Dolores O'Riordan kimdir?

6 Eylül 1971 yılında İrlanda'nın Limerick şehrinde doğan dünyaca ünlü sanatçı Dolores O'Riordan, müzik dünyasının en sevilen gruplarından biri olan The Cranberries'in dünya çapında ses getirmesinde başrolde yer aldı.

1989-2003 yılları arasında The Cranberries'te solistlik yapan O'Riordan, bu grupla beraber toplamda 5 stüdyo albümüne imza attı. Dolores O'Riordan 2003 yılında grupla yollarını ayırdıktan sonra Are You Listening? isimli ilk stüdyo albümünü 2007 Mayıs'ta müzikseverlerin beğenisine sundu.

2009 yılında No Baggage isimli 2. solo albümüyle tekrar müzikseverlerin karşısına çıkan O'Riordan, 11 yıl sonra yayınlanan 6. The Cranberries albümü olan Roses ile son albümünü yayınladı.