Gündem DGS KYK yurt başvurusu ne zaman yapılacak 2021? DGS KYK yurt başvuruları başladı mı?

DGS KYK yurt başvurusu ne zaman yapılacak 2021? DGS KYK yurt başvuruları başladı mı?

14.09.2021 - 16:41 | Son Güncellenme:

DGS KYK yurt başvuruları öğrencilerin gündeminde bulunuyor. DGS tercih sonuçları 14 Eylül tarihinde açıklandı. DGS'yi kazanan adaylar şimdi ise KYK yurt başvuruları ile ilgili araştırmalara başladılar. Peki DGS KYK yurt başvuruları ne zaman, hangi tarihte yapılacak 2021?

DGS KYK yurt başvurusu ne zaman yapılacak 2021 DGS KYK yurt başvuruları başladı mı

DGS tercih sonuçları açıklandı. DGS tercih sonuçlarının belli olmasından sonra ise kazanan öğrenciler KYY yurt başvurusunun detaylarını merak ediyorlar. Dikey geçiş yurt başvurusu ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapılmıştı. Peki DGS KYK yurt başvuruları ne zaman 2021*

Haberin Devamı

DGS KYK YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Dikey geçiş KYK yurt başvurusu ile ilgili açıklama yapılmıştı. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü sayfasında şu detay yer aldı; " 2021-2022 eğitim öğretim dönemi için 10 Eylül 2021 tarihinden sonra bir yükseköğrenim programına kayıt yaptıran/yaptıracak yatay/dikey geçiş öğrencileri, ek kontenjanla yerleşecek öğrenciler, özel yetenek sınavı ile yerleşecek öğrenciler, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile ülkemize kendi imkânları ile gelen yabancı uyruklu öğrencilerin yurt başvuruları, daha sonra duyurulacak bir tarihte alınacak."