Gündem Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? (89. Bölüm ertelendi mi?)

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? (89. Bölüm ertelendi mi?)

23.05.2017 - 15:30 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. TRT 1'de tarih teması ve sürükleyici senaryosu ile ekranlara gelen reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta UEFA Avrupa Ligi Finali Ajax - Manchester United maçı sebebiyle bir hafta ertelendi. Peki Diriliş Ertuğrul 89. Bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı (89. Bölüm ertelendi mi)

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü maç nedeniyle bir hafta ertelendi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç ve Hülya Darcan gibi isimlerin bulunduğu yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümü ile 31 Mayıs Çarşamba 20:00'de TRT 1'de ekrana gelecek. Diriliş Ertuğrul 89. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 89. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde Aliyar ve Ertuğrul’a büyük bir kumpas kuran Vasilius, Kayı Obası ve Çavdar Obası'nı hüsrana uğratmıştır. Cenk meydanında Aliyar hayatını kaybederken Sultan Aleaddin, Ertuğrul'u bu tuzaktan kurtarır. Bütün bunlardan habersiz olan Köpek, Çavdar Obasında Aliyar'ın cenazesine katılır. Ancak Sultan Aleaddin ile karşı karşıya gelince büyük bir şok geçirir. Ertuğrul'un hedefinde ise Vasilius vardır. Karacahisar tekfuru Vasilius, hain emellerinde başarıya ulaşmış gözüksede Ertuğrul, şehitlerin intikamı için onu öldürmeye yeminlidir. Peki Ertuğrul, Vasilius'tan intikam alabilecek midir?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul son bölümünde bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea’dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan’ın casusunu yakalayarak Ertuğrul’ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul’lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul’lar Vasilius’un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır? Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır.

Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur.