Gündem Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni sezon fragmanı...

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni sezon fragmanı...

10.10.2018 - 08:18 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Çarşamba akşamlarının fenomen haline gelen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki yeni sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak Yeni sezon fragmanı...

TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezonda seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Meraklı izleyenler dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı sorusuna yanıt arıyor.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni bölümleri heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul'un ne zaman başlayacağı konusunda yapım ekibinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat geçtiğimiz yıl Ekim ayında yeni sezona başlayan Diriliş Ertuğrul için önümüzdeki günlerde açıklama yapılacağı tahmin ediliyor.

BURÇİN ABDULLAH DİRİLİŞ ERTUĞRUL KADROSUNDA MI?

Son zamanlarda Burak Özçivit’in dizinin kadrosuna katılacağı haberleriyle gündeme gelen 'Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu henüz başlamadı. Dizinin hayranları, bir yandan da oyunculara merak ettikleri soruları yöneltiyor.

'Hafsa Hatun' rolünü oynayan Burçin Abdullah, instagram hesabı üzerinden ‘Bana soru sorun’ özelliğini kullandı ve kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

"Bu sezon Diriliş’te oynayacak mısın?" sorusu üzerine ünlü oyuncu, "İnşallah" demekle yetindi.

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak Yeni sezon fragmanı...