Gündem Doğum saatlerinin anlamları

Doğum saatlerinin anlamları

23.04.2018 - 20:52 | Son Güncellenme:

Belirli bir Zodyak işareti altında doğmak, kişiliğimiz hakkında çok şey gösterir. Ya doğduğun zamanın da sırlarını açığa çıkarabileceğini söyleseydik? Numeroloji, evrendeki her şey gibi, her birimiz için önemli olan sayı ve harflerin, kim olduğumuzu belirleyen bir enerjiye sahip olduğu fikrine dayanmaktadır.

Doğum saatlerinin anlamları

Doğduğun Zamanın “Sen”i Etkileyebileceğini Biliyor muydun?

Haberin Devamı

Saatlerin anlamları tahminlere dayalıdır, tahminler de, astrolojideki birçok fonksiyondan biridir. Bir annenin doğum yapacağı zaman; çeşitli hesaplamalar ve tahminler yapmak için hayati önem taşımaktadır. Astroloji sayesinde, doğum zamanına ve yerine göre çeşitli tahminlerde bulunabilir. Hint astrolojisinde Ay’ın hareketine dayanarak tahminlerde bulunulabilirken, Batı astrolojisinde Güneş'i düşünüyorlar. Güneş iki saatte bir evden diğerine hareket eder. Bu da 24 saat içinde 6 farklı zamanda doğan bebeklerin özelliklerini etkiler.

Kundalini Enerjisi

Kundalini enerjisi, insan vücudunda gizli olan, potansiyel güç anlamına gelmektedir. Kundalini, bireyin kişiliğini ve gelecekteki yaşamını belirlediği söylenen önemli bir özelliktir. Bir kundalini, doğumun kesin zamanını ve doğum yerini kullanarak yaratılır. Modern zamanlarda, çoğumuz bunlara inanmayabiliriz. Bununla birlikte, içinde ilginizi çekeceğinden emin olduğumuz başka bir harika kullanıma da sahipler: Bebeğinizin geleceğini ve kişiliğini kestirmek!

Haberin Devamı

Bebeğiniz saat kaçta doğdu? Sabah mı yoksa gece saatlerinde mi? Doğum zamanının yani saatlerin anlamının çocuğunuzun hayatını etkilediği ve onun geleceği için öngörülerde yardımcı olabileceği için çocuğunuzun yaşamında önemli bir faktör olduğuna inanılmaktadır.

00:01 ile 04:00 arasında doğanlar

Bu saatlerin numerolojideki anlamı öğrenmek ve öğrendiklerini aktarmaktır. Bazı şeyleri tanımaya daha fazla önem veriyor, daha fazlasını öğrenmek istiyorsunuz. Merkür sizi yönetir. Keskin bir aklınız olacak ve iyi bir eleştirmen olacaksınız. Çevreniz ve yaşadığınız ülkenin yanı sıra yabancı toprakları da bilmek istersiniz. Bu dönemde doğanların iyi arkadaş çevresi olur.

04:01 - 08:00 arasında doğanlar

Maddi ürünlere daha çok ilgi duyacaksınız. Numerolojiye göre bu saatte doğduysanız, Venüs'ün etkisi altındasınız. Mutlu yaşamak istiyorsunuz. Tüm maddi faydalarla hayattan zevk almayı seviyorsunuz. Yüksek binalarda yaşamak, arabalarla seyahat etmek istersiniz. Paranın nereden geldiğinden rahatsız olmazsınız. Gözlerinize iyi görünen herhangi bir ürünü satın alırsınız. Para kazanmak için, gece saatlerine kadar bile çalışmayı tercih edersiniz.

Haberin Devamı

08:01 – 12:00 arasında doğanlar

Amacınız ve karakteriniz, her yönüyle ilk olmak isteğiyle dolu. Mars tarafından yönetiliyorsunuz. Bu saatlerin numerolojideki anlamı liderliktir, bu nedenle liderlik nitelikleriniz fazladır. Bir lider olarak başarılı olacaksınız. Bu saatlerde doğanların çoğunluğu komutanlar, üst düzey yetkililer gibi üniformalı kuvvetlerde bulunmak, şartları belirleyecek ve başkalarını kontrol etmek isterler. Kimseyi aldatmazlar. Azami samimiyetle çalışırlar.

12:01 – 16:00 arasında doğanlar

Kalbinizde ne varsa hiçbir şeyi ortaya çıkartmak istemezsiniz. Başkalarının sizi ve karakterinizi anlaması zor. İçten ve doğalsınız. Zor şartlarda olanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Erken dönemlerde bazı zorluklar yaşayacaksınız. Bir veya belirli bir zaman noktasında, zamanınızın çoğunu adanmışlık amaçlarına ayıracaksınız.

16:01 – 20:00 arasında doğanlar

Haberin Devamı

Sosyal hizmetlere önem vereceksiniz. Bu saatte doğanların büyük çoğunluğu sosyal iyileşmelere zaman harcar ve iyi tanımanın keyfine varır. Bu saatlerin numerolojideki anlamı şöhrettir. Sizin için isim ve şöhret yüksek bir önceliktir. Kendi kendine yeten bir insanların doğduğu saatlerdir. Bu saatlerde doğanların bazıları politik kariyere girmek ister çünkü herkese iyi ilişkiler kurabilen bir karaktere sahipsiniz.

20:01 – 00:00 arasında doğanlar

Hayatınızda hem iniş hem de çıkışlar olacak. Kolayca kışkırtılabilen bir yapınız olacak. Zorlu işlerle yüzleşmekten kaçınmayacaksınız. Sağduyulu olursanız, tüm alanlarda zafer kazanacaksınız. Erken yaşınızda en zor zamanlara şahit olduğunuzdan, önceki engelleri kullanarak, mucizeler yaratabilirsiniz. Ateşle oynamayı seviyorsunuz ama dikkatli olun.