Gündem Eşini ve kızını uykuda öldürdü

Eşini ve kızını uykuda öldürdü

23.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da, maddi sıkıntı içinde olduğu iddia edilen polis memuru, sabah saatlerinde eşini ve kızını yataklarında beylik tabancasıyla öldürdükten sonra aynı silahla canına kıydı

Eşini ve kızını uykuda öldürdü


Ankara’da dün polis memuru 41 yaşındaki Burhan Demirel, eşi Demet ve 11 yaşındaki kızı Zeynep’i beylik tabancasıyla öldürdükten sonra intihar etti. Demirel’in bir süredir maddi sıkıntı içerisinde olduğu iddia edildi.
Milliyet’in aldığı bilgilere göre, Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü Arşiv Büro Amirliği’nde görevli 20 yıllık polis memuru Burhan Demirel (41), dün sabah saatler inde henüz belirlenemeyen bir nedenle yataklarında uyuyan eşi ve kızına beylik tabancasıyla ateş etmeye başladı. Demirel’in silahından çıkan kurşunlarla eşi Demet olay yerinde hayatını kaybederken, ilköğretim okulu dördüncü sınıf öğrencisi kızı Zeynep ise ağır yaralandı.
Sonra amirini aramış
Demirel eşini ve kızını vurduktan sonra görevli olduğu büronun amirini aradı. Amirine eşini ve kızını vurduğunu söyleyen Demirel, daha sonra telefonu kapattı. Demirel’in telefonu üzerine amiri ve polis arkadaşları, Demirel’in evine gitti. Ancak Burhan Demirel, amiri ve arkadaşları gelmeden beylik tabancasıyla kafasına ateş ederek, olay yerinde hayatını kaybetti.
Evin kapısını kırarak içeriye giren polisler korkunç manzarayla karşılaştı. 11 yaşındaki Zeynep’in yaşadığını farkeden polisler küçük kızı hemen hastaneye kaldırdı. Ancak küçük kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Maddi sıkıntı iddiası
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, olayın meydana geldiği evde kapsamlı kriminal inceleme yapıldı. Burhan demirel’in bir süredir maddi sıkıntı içinde olduğu ve bazı yakınlarından borç istediği iddia edildi. Olayın da Demirel’in bu nedenle girdiği bunalım nedeniyle meydana gelmiş olabileceği öne sürüldü. Olayın duyulmasının ardından eve gelen Demirel ailesinin yakınları ve Demirel’in meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.