Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde Meryem ölüyor mu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde Meryem ölüyor mu?

15.11.2017 - 07:42 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam son bölümü ile ekrana geldi. Ceylan, Alparslan ve İlyas'ı da yanına alarak bir intihar görevine girişir. Meryem ise ölümle burun buruna kalır. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölümde Meryem'in durumu şimdiden merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde Meryem ölüyor mu

ATV'nin heyecanla takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 80. bölümü yine herkesi ekran başına kilitledi. Yeni bölümü büyük bir merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81. bölümü ile 21 Kasım'da ATV'de...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"O masada tehdit ettiklerinden birisi seni öldürecek!"

Hızır Çakırbeyli'nin masadaki yerine geçen Meryem, ailesine zarar verecek düşmanlarını ortaya çıkarmak konusunda kararlıdır. Kocasının hasretinin sızlattığı yüreğine taş basar, gözyaşlarını içine akıtıp planlarını uygulamaya devam eder. Karısının nasıl bir plan yaptığından bihaber olan Hızır ise endişelidir. İçerideki herkes dışarıdan hayırlı bir haber beklerken karşılarında şer bulurlar. Aynı koğuşu paylaşan dostlardan önce Tipi'ye değen Mürsel'in tehditleri, o koğuştan birinin canını yakacaktır… Diğer yandan Ceylan, Alparslan ve İlyas'ı da yanına alarak bir intihar görevine girişir. Tüm bunlar olurken sakinliğiyle dikkat çeken Ünal Kaplan çatışmaktansa uzlaşmaktan yanadır. Bunun mümkün olmasını sağlayacak plan ise Ekrem'in kızı Selda ve Hızır Ali üstünden yapılır. Bütün bu karmaşa ortamında etrafında olup biteni fark edemeyecek kadar kör olan Hızır Ali'nin yaptığı hatalar Çakırbeyli hanesinin kapılarının dışında kalmasına neden olacaktır.