Gündem Exxen Avrupa Ligi maçları nasıl izlenir? Exxen üyelik ücretleri ne kadar, nasıl üye olunur?

Exxen Avrupa Ligi maçları nasıl izlenir? Exxen üyelik ücretleri ne kadar, nasıl üye olunur?

04.11.2021 - 12:53 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının 3 yıl süreyle yayın haklarını satın alan Exxen platformu konusunda sporseverlerin araştırmaları sürüyor. Exxen ücretsiz nasıl izlenir, Exxen spor paketi fiyatı ne kadar ve nasıl üye olunur sorusu gündem olmaya devam ediyor. Peki Exxen nasıl izlenir?

Exxen Avrupa Ligi maçları nasıl izlenir Exxen üyelik ücretleri ne kadar, nasıl üye olunur

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde 4'üncü hafta heyecanı yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş'ın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe ülkemizi temsil ediyor. Maçları izlemek ve kaçırmak istemeyen futbolseverler Exxen ücretsiz nasıl izlenir, nasıl üye olunur sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Exxen'e nasıl üye olunur spor paketi ne kadar?

Haberin Devamı

EXXEN SPOR PAKETİ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Exxen'de UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, ek pakete ilave olarak 24,90 TL ile izlenebilecek.

Exxen + spor aylık ücreti, 1 yıl taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş olacak.

Exxen + spor paketini reklamsız olarak izlemek isteyenler ise ayda 44.80 TL ödeme yaparak paketten yararlanabilecek.

Exxen, taahhütsüz aylık caymalı paket ise 59,80 kuruş ödenerek satın alınabiliyor.

EXXEN'E NASIL ÜYE OLUNUR?

Exxen'e üye olmak için yapmanız gereken https://www.exxen.com/tr adresine tıklamanız gerekmektedir. Açılan sayfada Ad Soyad, E-Posta bilgilerini yazarak ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, EXXEN’e yeni üyelikler için geçerlidir. Exxen'e üye olduktan sonra Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirip izleyebilirsiniz.

 

 

Yazarlar