GündemFalezlerden atlayan genç kız öldü

Falezlerden atlayan genç kız öldü

10.02.2010 - 17:09 | Son Güncellenme:

Falezlerden aşağıya atlayan genç kızı gören deniz polisleri kurtarmak için uzun süre dalgalarla boğuştu...

Falezlerden atlayan genç kız öldü

Falezlerden atlayan genç kız öldü
Antalya’da falezlerden atlayarak intihar teşebbüsünde bulunduktan sonra deniz polisince kurtarılan genç kız, hastanede hayatını kaybetti.

Atatürk Parkı’nda bugün falezlerden atlayarak intihar girişiminde bulunan, deniz polisinin dakikalarca dalgalarla mücadelesinin ardından kurtarılan Ümmü Gürci (20) Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Genç kızın Akdeniz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Paramedik Bölümünde öğrenim gördüğü bildirildi.

Ü.G, Atatürk Parkı’ndaki falezlerden, çantasındaki kitaba intihar notu yazarak atlamış, deniz polisinin uzun çabaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştı.

Paramedik "hasta ve yaralılara acil tıbbi bakımı ambulansta profesyonel seviyede başlatan, bakımı hastanın taşınması sırasında devam ettiren, hastayı hastanedeki doktorlara teslim edinceye kadar görevini sürdüren sağlık personeli" olarak tanımlanıyor.

Polis Gürci'nin bıraktığı sırt çantasındaki bir kitap içerisinde çeşitli notlar bulmuştu. Genç kız notlarında, “Telafi edilemeyecek hatalar yaptım. Artık kimsenin yüzüne bile bakamıyorum. Kimse beni kurtarmak için gelmesin” yazmıştı.

KEŞFETYENİ
Pınar Deniz oğlu Fikret Hakan’ın yüzünü ilk kez gösterdi!
Pınar Deniz oğlu Fikret Hakan’ın yüzünü ilk kez gösterdi!

Cadde | 15.06.2025 - 13:44

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Pınar Deniz, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.