Gündem Fırınlar sokağa çıkma yasağında saat kaça kadar açık? Fırına ekmek almaya gitmek serbest mi?

Fırınlar sokağa çıkma yasağında saat kaça kadar açık? Fırına ekmek almaya gitmek serbest mi?

06.12.2020 - 13:52 | Son Güncellenme:

Fırınlar bugün saat kaça kadar hizmet verecek sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Türkiye'nin 81 ilinde uygulamaya koyulan sokağa çıkma yasağı kapsamında hafta sonu günlerinde fırınlar 10:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor. Henüz durumdan haberi olmayan vatandaşlar ise sokağa çıkma yasağı süresince fırına ekmek almaya gitmek yasak mı sorusunun yanıtını arıyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Fırınlar sokağa çıkma yasağında saat kaça kadar açık Fırına ekmek almaya gitmek serbest mi

Fırınlar açık mı sorusu merak içerisinde araştırılmaya devam ediyor. Binlerce vatandaşın hafta sonları en büyük zevklerinden biri de hazırlanmış kahvaltı sofraları olarak bilinir. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi ise herkesin bildiği gibi dumanı üstünde sıcak ekmeklerdir. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Peki Sokağa çıkma yasağı süresince fırınlar açık mı, fırına ekmek almaya gitmek serbest mi?

Haberin Devamı

FIRINLAR AÇIK MI, SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Fırınlar bugün sabah 10:00'dan akşam saat 17:00'a kadar hizmet verebilecek. Fırınlardan ekmak almak isteyen vatandaşlar kendilerine en yakın olan fırına gidip ekmek alabilecek.

20 yaş altı ve 65 yaş üstü bireyler fırına veya marketler alınmayacak. Bu yaş grubu dışınaki bireyler fırınlardan ekmek almaya gidebilecek.