Gündem Gece kulübünde 3 kişiyi darp etmişlerdi! Güvenlik görevlisinin ifadesi ortaya çıktı

Gece kulübünde 3 kişiyi darp etmişlerdi! Güvenlik görevlisinin ifadesi ortaya çıktı

29.09.2022 - 11:37 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Ortaköy’de ünlü bir eğlence mekanının girişinde 1’i kadın 3 kişiyi darp eden güvenlik görevlilerinden Emircan S.’nin ifadesi ortaya çıktı. Mesut B.'nin kendilerine küfür ettiğini ve bir arkadaşına kafa attığını söyleyen güvenlik görevlisi, “Refleks olarak karşılık verdik” dedi. Öte yandan olayda darp edilen 1’i kadın 3 kişiye ulaşılamadığı için henüz ifadelerinin alınmadığı öğrenildi.

Beşiktaş Ortaköy’deki ünlü bir gece kulübünde eğlenen biri kadın 3 kişi alkolün etkisiyle taşkınlık yaptıkları gerekçesiyle dışarıya çıkarılmıştı. Tekrar içeri girmek isteyen 3 kişi güvenlik görevlileri ile tartışmıştı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada 3 kişi güvenlik görevlileri tarafından darp edilmişti. Aynı gece ilerleyen saatlerde aynı mekana gelen motosikletli 4 şüpheli güvenlik görevlilerine ateş açmıştı. Yaşanan iki olay da güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı

Gece kulübünde 3 kişiyi darp etmişlerdi Güvenlik görevlisinin ifadesi ortaya çıktı

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iki olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 6 kişi tutuklandı. İlk olayda 3 kişiyi darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan güvenlik görevlisi Emircan S.’nin verdiği ifade ortaya çıktı. Güvenlik görevlisi olarak çalıştığını söyleyen Emircan S., “Ancak herhangi bir özel güvenlik sertifikam ya da eğitimim yoktur” dedi.

Gece kulübünde 3 kişiyi darp etmişlerdi Güvenlik görevlisinin ifadesi ortaya çıktı

“KENDİSİNİ SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTIK”

Olay günü Mesut B. isimli kişinin kulübe geldiğini ve hızlıca içeri girmeye çalıştığını anlatan Emircan S., “Biz normalde rezervasyon olmayan müşterileri içeri almıyoruz. Bize, ‘zaten arkadaşlarımız içeride girerken size mi soracağız?’ diye bağırarak cevap verdi. Alkollüydü. Yanında İnci Cennet E. ile ismini bilmediğim bir erkek vardı. Biz kendisini sakinleştirmeye çalıştık. Kendisi bize, ‘sıkıntı çıkarmayacağım. Zaten arkadaşlarım içeride doğum günü kutlayıp çıkacağım’ dedi. İçeriden gelen arkadaşları kendisine yardım etti. Bu şekilde içeri girdiler” dedi.

Haberin Devamı

Gece kulübünde 3 kişiyi darp etmişlerdi Güvenlik görevlisinin ifadesi ortaya çıktı

“REFLEKS OLARAK KARŞILIK VERDİK”

İçeriye girdikten 5 dakika sonra Mesut B.'nin içerideki güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldığını anlatan Emircan S., “Olay çıkarması sebebiyle dışarıya çıkarttılar. Böyle devam ederse kendisine yardımcı olamayacağımızı kibar bir şekilde söyledik. Bunun üzerine bize, ‘size sıkıntı mı olayım? Siz kimsiniz? Sizin a…k’ dedi. Sonra da kendisini dışarı çıkaran arkadaşımın dudağına kafa attı. Olay yerine diğer güvenliklerde geldi. Kendisini merdivenlerden aşağı indirdik. Refleks olarak karşılık verdik. Hakaret içerikli sözler söylediği için sinirlendik” dedi.

Gece kulübünde 3 kişiyi darp etmişlerdi Güvenlik görevlisinin ifadesi ortaya çıktı

Ayrıca olayda darp edilen Mesut B. ve Cennet E.'nin henüz ifadelerinin alınmadığı öğrenildi. Adreslerinde bulunamayan mağdurlar yapılan çağrılara da cevap vermediği belirtildi