Geri Dön

Hakan Altun kaç yaşında? Hakan Altun albümleri

Eser Yenenler Show(EYS)'un bu akşamki konuklarından biri Hakan Altun. Büyük hayran kitlesine sahip olan Hakan Altun kaç yaşında? Sevilen şarkılarıyla büyük ilgi gören Hakan Altun'un yaşamına dair bilinenler haberimizde...

Hakan Altun kaç yaşında? Hakan Altun albümleri

13 Ağustos 1972'de İstanbul2da doğdu. Meral Altun ve eski bir futbolcu olan Arap Hasan lakaplı Hasan Altun’un oğludur. İlk okulu bitirdikten sonra 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet konservatuarına girdi. İTÜ Sosyal bilimler dalında Master yaptı.

1992-1996 yılları arasında Edirne Türk Devlet Müziği topluluğunda ud çaldı. 1998 askerliğini Ankara’da yaptı. Seda adında bir kız kardeşi vardır.

Kariyeri yaşamı

1998 Aralık ayında "Hakan" adlı ilk albümünü çıkaran Altun, ilk albümünün çıkış parçası olan "Hani Bekleyecektin" ile üne kavuşmuştur. 2000 Eylül ayında "Ağlamak Yok Yüreğim" adlı ikinci albümünü çıkaran Altun'un, ikinci albümünün çıkış parçası "Ağlamak Yok Yüreğim"dir. Bu albümde yer alan "Her Sevda Bir Ölümmüş" adlı şarkısına Şebnem Schaefer ile çektiği video klibi ile ses getirmiştir. 17 Mart 2002 'de "Nefesimsin" adlı üçüncü albümünü çıkardı. Albümün çıkış parçası "Teklif Ediyorum"dur. İkinci klibi ise "Aşkıma Son Şarkım"dır. Üçüncü klibi ise "Nefesimsin"dir. 22 Ekim 2003 tarihinde "Yaralı Bir Aşkın Öyküsü" adlı dördüncü albümünü çıkardı. Albümün çıkış parçası "Bir Telefon"dur. İkinci klibi ise "Kördüğüm"dür. Üçüncü klibi ise "Ayrılık Olmasaydı"idi. Dördüncü klibi ise "Fenalardayım"dır. 7 Ocak 2005'te "Hediye" adlı beşinci albümünü çıkardı. 29 Mart 2006'da "Küstüm Aşklara" adlı altıncı albümünü çıkardı. Aşk, Adam Ve Ayrılık adlı albümünü 2 Ocak 2007'de çıkardı. 21 Aralık 2007'de "Aklın Bende Kalmasın" adlı yedinci albümünü çıkardı. 6 Nisan 2015 tarihinde 13 şarkıdan oluşan Aşk Lütfen Gel albümünü çıkardı.

Diskografi

Hakan (1999) (Bay Müzik)
Ağlamak Yok Yüreğim (2000) (Sindoma Müzik)
Nefesimsin (2002) (Sindoma Müzik/Bora Müzik)
Yaralı Bir Aşkın Öyküsü (2003) (Esen Müzik)
Hediye (2005) (Esen Müzik)
Küstüm Aşklara (2006) (Esen Müzik)
Aşk, Ayrılık ve Adam (2007) (Esen Müzik)
Aklın Bende Kalmasın (2008) (Çınar Müzik)
Tercihimdir (2010) (Çınar Müzik)
Senden Sonrası (2012) (Esen Müzik)
Dedemin İlahileri (2014) (Esen Müzik)
Aşk Lütfen Gel (2015) (Poll Production)

Niğde'de 5.1 büyüklüğünde depremAFAD'da yer alan son dakika bilgisine göre Niğde'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, ''Şu ana kadar bize ulaşan can ve mal kaybı yok'' açıklamasında bulundu. AFAD, Niğde'de herhangi bir olumsuzluk olmadığına dair açıklama yaptı. Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, "Bize herhangi bir şey ulaşmadı. Sorup öğrenmeye çalışıyorum" dedi. Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Büyük deprem değil ama kırsal kesimdeki yapılarda bazı hasarlar olabilir." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber