Gündem Hedefteki Adam filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Hedefteki Adam filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler?

10.06.2019 - 12:43 | Son Güncellenme:

12 Eylül 2014 yapımı olan Hedefteki Adam filminin konusu ve oyuncuları merakla araştırılıyor. Aksiyon ve gerilim türündeki film izleyicisini ekrana kilitlemeyi hedefliyor. Peki Hedefteki Adam filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Hedefteki Adam filminin konusu nedir Oyuncuları kimler

Roger Donaldson'ın yönettiği Hedefteki Adam filminin senaristliğini de Bill Granger'ın yaptığı November Man, yazarın "There Are No Spies" adlı serisinin 7. kitabının hikayesinden oluşuyor.

Haberin Devamı

HADEFTEKİ ADAM FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

“Hedefteki Adam”, birçok benzeri ajan filmi gibi bir açılış numarasıyla başlıyor. Birçok karizmatik ve güçlü adam, sinematografik bir ülkede (Burası da Karadağ oluyor) bir işi bitirmeye çabalıyorlar. Ancak beklendiği üzere işler yolunda gitmiyor ve başkahramanımız Devereaux o kaos ortamından bir yarayla ayrılıyor. Hikayede beş sene atlamamızın vakti geliyor. Artık bir eski CIA ajanı olan Deveraux, yeni bir hayata başlamanın eşiğinde...Bu şablon hikaye size herhangi bir James Bond filmini hatırlatmış olabilir. Eğer öyleyse, hafızanız sizi yanıltmıyor. Zira “Hedefteki Adam”, referans aldığı filmleri hem öyküsel hem de teknik tercihleriyle açığa vuran bir film. Bunun kanıtını arıyorsanız filmin afişine bakmanız bile yeterli aslında... O afişte “casus filmi” alttürünün tüm klişeleri mevcut. Silahlı ve adanmış bir adam, görece daha az yer kaplayan seksi bir kadın ve dikkat çekici bir slogan:...

Haberin Devamı

OYUNCULARI KİMLER?

Pierce Brosnan
Rolü : Peter Devereaux
Olga Kurylenko
Rolü : Alice Fournier
Luke Bracey
Rolü : David Mason
Eliza Taylor
Rolü : Sarah
Bill Smitrovich
Rolü : Hanley
Caterina Scorsone
Rolü : Celia
Lazar Ristovski
Rolü : Arkady Federov
Will Patton
Rolü: Perry Weinstein