Gündem Hekimoğlu ilk bölüm izle | Hekimoğlu 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Hekimoğlu ilk bölüm izle | Hekimoğlu 2. bölüm fragmanı yayınlandı

18.12.2019 - 07:09 | Son Güncellenme:

Hekimoğlu izleyenleri ekran başına kilitledi. Dün akşam 1. bölümü ile izleyici karşısına çıkan Hekimoğlu dizisi beğenileri topladı. Başrolde Timuçin Esen ve Okan Yalabık gibi sevilen isimlerin yer aldığı Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Hekimoğlu ilk bölümün tamamı ve 2. bölüm fragmanı...

Hekimoğlu ilk bölüm izle | Hekimoğlu 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin yeni dizisi Hekimoğlu hızlı bir giriş yaptı. İlk bölümü ile herkesi ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölüm fragmanı da dizinin hemen ardından yayınlandı. İşte Hekimoğlu ilk bölümü izleyemenler için merak edilen detaylar.

Haberin Devamı

HEKİMOĞLU 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hekimoğlu 1. Bölümde Ateş Hekimoğlu, hastanede kendi yöntemleriyle çalışmaya devam ederken; yakın arkadaşı Orhan’ın getirdiği vaka dikkatini çeker!

Hekimoğlu 17 Aralık Salı yayınlanan ilk bölümde,İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin en şahsına münhasır doktoru Ateş Hekimoğlu gerek kişiliği gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle bilinen doktor tanımından çok farklıdır. Enfeksiyon hastalıkları ve nefroloji konusunda başarılarıyla ülke çapında nam salmıştır.

Hekimoğlu, hastanede kendi yöntemleriyle çalışmaya devam ederken; yakın arkadaşı Orhan’ın getirdiği vaka dikkatini çeker. Hekimoğlu, bu vakaya da çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi yaklaşır. Bilinen hiçbir rahatsızlığı bulunmayan genç öğretmen Mine, açıklanamaz bir şekilde nöbet geçirerek hastaneye kaldırılmıştır ve durumu her an daha da kötüye gitmektedir. Hekimoğlu kimsenin teşhis koyamadığı Mine’nin dosyasını alır ve 3 kişilik uzman doktor ekibiyle birlikte hastalığın izini sürmeye başlar. Üçü de güçlü karakterlerden oluşan ekibi de onun önderliğinde bir nevi olay yeri inceleme ekibi gibi yol alır. Hekimoğlu hem hastane içinde hem de hastane dışında karşısına çıkan bütün ipuçlarını değerlendirirken, sivri dili ve kullandığı sıra dışı yöntemler onu sık sık hastane yöneticisi ve aynı zamanda okul arkadaşı olan İpek’le karşı karşıya getirecektir.

Haberin Devamı

Herkesin yalan söylediği bir dünyada zekasına ve önsezilerine güvenen Hekimoğlu gerçeğe ulaşarak genç kadını kurtarabilecek mi?

HEKİMOĞLU İLK BÖLÜM İZLE

HEKİMOĞLU 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hekimoğlu, genç bir hastanın travmasına odaklanıyor!

Dr. Ateş Hekimoğlu'nun karşısına bu kez 16 yaşında, gece terörü atakları yaşayan genç bir hasta getirilir. Hastalığın sebebini bulmaya çalışan Hekimoğlu farkını ortaya koyarak değişik etmenler üzerine odaklanır. Genç yaşta aniden bu atakları yaşamaya başlayan hastanın travmasının olabileceğini düşünür. Hedefinde ilk önce ailesi vardır. Ailenin tepkisi Hekimoğlu'nu şaşırtmaz.

Hastanın sosyal hayatını da kontrol eden ekibi şaşırtacak bir gelişme yaşanır. Herkes korku içinde kalır!

Haberin Devamı

HEKİMOĞLU 2. BÖLÜM FRAGMANI