Gündem Son dakika: İstanbul hava durumu | Meteoroloji kar yağışı için saat verdi!

Son dakika: İstanbul hava durumu | Meteoroloji kar yağışı için saat verdi!

07.02.2020 - 17:50 | Son Güncellenme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul hava durumu tahminlerini yayınladı. Hafta sonu tatilinin gelmesiyle birlikte milyonlarca vatandaş, Cumartesi ve Pazar günleri için plan yapmak istiyor. Hava durumuna göre plan hazırlayacak olanlar, Cumartesi hava durumu - Pazar hava durumu arayışında bulunuyor. Meteoroloji, İstanbul için kar uyarısında bulundu. Kar yağışı için saat de belirten MGM, vatandaşların tedbirli olması konusunda uyardı. Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak?

Son dakika: İstanbul hava durumu | Meteoroloji kar yağışı için saat verdi

İstanbul hava durumu için meraklı arayış başladı. 8 Şubat Cumartesi günü, 9 Şubat Pazar günü hava durumu tahminleri merak konusu oldu. Yurt genelinde yaşanan soğuk havalar, kar yağışının ne zaman etkili olacağı konusunda herkes meraklandırdı. Peki İstanbul için kar yağışı ne zaman etkisini gösterecek? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İşte İstanbul için Cumartesi hava durumu, Pazar hava durumu haberimizde...

Haberin Devamı

İSTANBUL HAVA DURUMU

Cumartesi Kar Yağışlı -1°C 3°C

Pazar Parçalı Bulutlu -2°C 4°C

Son dakika: İstanbul hava durumu | Meteoroloji kar yağışı için saat verdi

İBB'den yapılan açıklamaya göre, kar yağışının saat 19.00'dan itibaren aralıklarla kuvvetli olacağı, buzlanma ve don olaylarının da yaşanabileceği tahmin ediliyor.

BÜYÜKÇEKMECE'DE KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı etkili oldu. Kentin yüksek noktalarında kar yağışı başladı. Kar yağışının akşam saatlerinde şiddetini arttırması bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN ZİRAİ DON UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege, Batı ve Doğu Akdeniz bölgelerinin kıyı kesimleri için zirai don uyarısında bulundu.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, zirai faaliyetlerin devam ettiği Kıyı Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında pazar ve pazartesi hafif, yer yer orta, Doğu Akdeniz Bölgesi'nin kıyı kesimlerinde ise pazartesi hafif, salı günü orta şiddette zirai don bekleniyor.