Gündem İşte Benim Stilim eleme gecesi ne zaman ekranlara gelecek?

İşte Benim Stilim eleme gecesi ne zaman ekranlara gelecek?

10.12.2016 - 12:00 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim eleme gecesi yayını Pazar akşamları gerçekleştiriliyordu. Milli yas sebebi ile yayın akışından çıkartılan İşte Benim Stilim hangi tarihte izleyici ile buluşacak. TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı İşte Benim Stilim'e dair tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

İşte Benim Stilim eleme gecesi ne zaman ekranlara gelecek

Öykü Serter'in sunumu ile ekrana gelen İşte Benim Stilim haftanın finali için heyecan dorukta. Jüri üyesi olarak Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Kerimcan Durmaz ve Uğurken Erez'ın paylaştığı İşte Benim Stilim 11 Aralık Pazar yayınlanacak olan eleme gecesinin yayın tarihi ertelendi. Eleme gecesinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

Haberin Devamı


KERİMCAN DURMAZ İŞTE BENİM STİLİM'E DEVAM EDECEK Mİ?

Samsun'da sahne aldığı sırada bir grubun saldırısına uğrayan Kerimcan Durmaz'ın konuk jüri olduğu 'İşte Benim Stilim' programındaki işine son verildiği iddia edilmişti.

Basında çıkan haberlerin ardından programın yapımcısı Haluk Şirin, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

"Son kez tekrar açıklıyorum: Ne TV8, ne de biz kimseyi kovmadık. İşe bakış açımızda kovma olgusu olmadığı gibi, ayrımcılığa da karşıyız. Kerimcan Durmaz için çıkan asılsız haberlere dün açıklık getirmeme rağmen araştırmadan, bilinçli bir şekilde Gündem yaratma çabaları üzücü"

"Bakalım Kerimcan Durmaz yaşadığı bu ayrımcı ve tamamen haksız şiddet sonrası ekrana çıkmak istiyor mu şuan ? Cevaplıyorum : Hayır"

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM'DE YAŞANANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İŞTE BENİM STİLİM YENİ SEZON YARIŞMACILARI KİMDİR?
Çağla Şen
Dilara Kayalı
Dilara Taşkın

Melek Özçağan Kimdir?
İşte Benim stilim yeni sezon yarışmacısı Melek Özçağın dansçı. Melek Özçağın gay barlarda ve gece kulüplerinde dansçı olarak çalışıyor. Emine Melek Özçağın'ın yaptığı işi ailesi bilmiyormuş. 8 yaşında bir kızı olan Melek Özçağın evlenip boşanmış. Melek Özçağın kendisinin de tarzının da çok beğenileceği iddiasında. Aslen Karslı olan Melek Özçağın Asena hayranı olduğunu ve onun dansları ile büyüdüğünü anlattı. Kekeme olduğunu belirten Melekm Özçağın, eskiden hiç konuşamadığını söyledi. Melek Özçağın konuşmasını düzeltebilmek için çok uğraşmış, artık sadece sinirlenince kekeliyormuş.
Yağmur Gürgen İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı

Aleyna Eroğlu Kimdir?
İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı Aleyna Eroğlu 20 yaşında. Aleyla Eroğlu'nun en büyük hayali birinci olup annesine bir ev almak. Aleyna Eroğlu aslen Tunceli'den.

Niran Yalaz Kimdir?
İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacısı Niran Yalaz, ayda 10 bin lirayı giyinmek için harcıyor. Niran Yalaz 20 yaşında. Best Model yarışmasında ilk 20'de yer alan Niran Yalaz, Bursalı. Niran Yalaz aşırı makyajı ile yaşından çok daha büyük gösteriyor.

Haberin Devamı

Nazlı Ersoy

Aylin - Selin Ençok

Simay Tokatlı